Blåskjorter & Canada-habit

Det er forår! Jeg kan slet ikke være i min hud over, at det endelig, endelig er blevet forår! Og det betyder at vi kan lægge noget af alt det uldne fra os, og endelig (!) gå imod lysere tidere. Moden dikterer blå i alle nuancer, 1970-erne og ikke mindst denim. Og ved du hvad denim-på-denim er (ud over toptrendy?)? En Canada-habit! Elsker det ord, og glemmer aldrig hvordan mine forældre nærmest boede i deres i 90-erne. Og fordi skjorter bare aldrig bliver hverken kedelig eller forkerte har jeg fundet nogle af de fineste lige nu.

1. Svinedyre, men helt fantastisk smukke er de: Silkeskjorterne fra det franske brand, som har specialiseret sig i netop skjorter: Equipment.

2. Zara kan alt, og også perfekte skjorter i denim. Den her finder du her.

3. VILA har lanceret de smukkeste 1970-erinspirerede styles, og jeg er nødt til at have den her. I viscose og med de fineste detaljer. Find den her.

4. Den perfekte, enkle blå skjorte fra et af mine ny favoritbrands (!), Jackpot, finder du her. brandet er flyttet ind i Kvickly, og du finder sagerne der, og bliver overrasket over hvor lækkert design, du rent faktisk kan få for relativt små penge – i de lækre kvaliteter du kender brandet for. Se kollektionen her (bemærk, at det er inddelt efter hvornår de rammer butikken).

5. Ganni har netop lanceret et projekt, som drejer sig om de fire mest perfekte skjorter. En af dem finder du her.

6. Valentine Gauthier er blevet kaldt for den nye Isabel Marant, og hun bringer virkeligt også Paris ind i garderoben. Jeg er vild med hendes designs og med denne skjorte.

 

4 kommentarer

 1. Hej Julia
  Ved du mon hvorfor Jackpot er gået over til at sælge gennem Kvickly? Flere af deres ting, ser rigtig fine ud, men at prøver skjorter side om side med leverpostej og minimælk er bare ikke mig. Al selvforkælelsesfølelse forsvinger.

 2. Hej Michala,
  Nej, jeg ved det faktisk ikke – men jeg tror de lægger sig op ad den britiske og amerikanske strategi, hvor tesco eksempelvis sælger virkeligt meget lækkert tøj. Desuden køber vi danskere faktisk så vidt jeg ved det meste af vores tøj i supermarkeder… KH J

 3. Hej Michala
  ICCompanys solgte i juni 2013 Jackpot ( og Cottonfield ) til Coop , vi var 8 design- og sourcing-medarbejdere der flyttede med.
  Vi er stadig med og gør vores allerbedst for at Jackpot kan bevare sin gode kvalitet og design, velsiddende pasform, friske farver og naturlige materialer.

 4. Hej Michala
  ICCompanys solgte i Juni 2013 Jackpot og Cottonfield til COOP. Vi var 8 medarbejdere fra design og sourcing der fulgte med i købet.
  Vi arbejder idag stadig på Jackpot,hvor vi gør vores allerbedste for at Jackpot bevarer det vi er kendt for.
  Det gode design , de friske farver, den gode pasform og de naturlige kvaliteter.
  Hanne

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *