Blåskjorter & Canada-habit

Det er forår! Jeg kan slet ikke være i min hud over, at det endelig, endelig er blevet forår! Og det betyder at vi kan lægge noget af alt det uldne fra os, og endelig (!) gå imod lysere tidere. Moden dikterer blå i alle nuancer, 1970-erne og ikke mindst denim. Og ved du hvad denim-på-denim er (ud over toptrendy?)? En Canada-habit! Elsker det ord, og glemmer aldrig hvordan mine forældre nærmest boede i deres i 90-erne. Og fordi skjorter bare aldrig bliver hverken kedelig eller forkerte har jeg fundet nogle af de fineste lige nu.

1. Svinedyre, men helt fantastisk smukke er de: Silkeskjorterne fra det franske brand, som har specialiseret sig i netop skjorter: Equipment.

2. Zara kan alt, og også perfekte skjorter i denim. Den her finder du her.

3. VILA har lanceret de smukkeste 1970-erinspirerede styles, og jeg er nødt til at have den her. I viscose og med de fineste detaljer. Find den her.

4. Den perfekte, enkle blå skjorte fra et af mine ny favoritbrands (!), Jackpot, finder du her. brandet er flyttet ind i Kvickly, og du finder sagerne der, og bliver overrasket over hvor lækkert design, du rent faktisk kan få for relativt små penge – i de lækre kvaliteter du kender brandet for. Se kollektionen her (bemærk, at det er inddelt efter hvornår de rammer butikken).

5. Ganni har netop lanceret et projekt, som drejer sig om de fire mest perfekte skjorter. En af dem finder du her.

6. Valentine Gauthier er blevet kaldt for den nye Isabel Marant, og hun bringer virkeligt også Paris ind i garderoben. Jeg er vild med hendes designs og med denne skjorte.

 

4 Comments
Previous Post
Next Post