Om Pauser i Arbejdet

IMG_9644

I sidste uge var jeg sammen med mit hold på udflugt. Udflugt er måske en slags underdrivelse. Det var faktisk et ophold vi var på. To dage sammen, hvor vi skulle samle op, inspireres og se frem. Sammen. Vi er gode til rigtigt meget hos os, men vi er ikke altid gode til at holde pauser. Mest fordi vi har arbejde, vi alle sammen brænder for, og fordi vi er heldige at have travlt. Så når vi ind i mellem trækker stikket sammen, er det på alle måder en fest. Denne gang var vi på Holckenhavn Slot. Det sted er så vidunderligt at ord ikke kan begynde at beskrive det. Og det vildeste ved stedet, er de mennesker, der driver det, arbejder sammen om det, og som tydeligvis elsker det. Det er stort at blive inviteret indenfor, når man er mere end velkommen. Så da det var tid til en kaffepause, blev vi sat af ved dette bord ved stranden. Nød udsigten, kaffen og solen og kørte tilbage til slottet igen.

Jeg er heldig og privilegeret at have de kollegaer jeg har. Det er et familiefirma, jeg driver, og derfor er det særligt vigtigt hvem, og hvordan, man inviterer andre med ind i det. Mine kollegaer er de bedste jeg kunne ønske mig. (Og alle drikker kaffe.) Pauser er vigtige når man har travlt sammen, og denne var særlig fin.

IMG_9663

IMG_9665

IMG_9688

IMG_9686

IMG_7254

IMG_7261

IMG_7262

4 Comments
Previous Post
Next Post