På den anden side

IMG_7151

IMG_7156

Denne påske har været en arbejdslejr, og jeg har kun haft arbejdstøj på. Fedtet hår og den slags hænder, der godt kunne bruge en klat creme. Så når nu det endelig er hverdag igen, og jeg er på den anden side, med et kolonihavehus med hvide vægge (billeder følger) og det hele begynder på den fineste måde, er det en glæde at stå op og tage det pæne tøj på. Jeg fik også tid til neglelak i går aftes, så jeg er ved at være tilbage. Og ja, grin du bare, men det betyder sgu noget.

Jeg er vild med neglelak, og især med Essies farver – både pga af farverne, konsistensen og holdbarheden, men også pga af penslen, som virkelig er nem at bruge. Og så har jeg fået en parfume i fødselsdagsgave, som jeg har glemt. En klassiker; Chanel no 5. En duft som jeg på et tidspunkt stoppede med, fordi jeg var bange for om den var “for meget” – det er den ikke, skulle jeg hilse at sige: Den er perfekt og helt vidunderlig.

Kom rigtigt godt i gang med den nye uge derude! Kaffe i koppen og frisk frem, tænker jeg!

IMG_7154

IMG_7153

9 Comments
Previous Post
Next Post