På den anden side

IMG_7151

IMG_7156

Denne påske har været en arbejdslejr, og jeg har kun haft arbejdstøj på. Fedtet hår og den slags hænder, der godt kunne bruge en klat creme. Så når nu det endelig er hverdag igen, og jeg er på den anden side, med et kolonihavehus med hvide vægge (billeder følger) og det hele begynder på den fineste måde, er det en glæde at stå op og tage det pæne tøj på. Jeg fik også tid til neglelak i går aftes, så jeg er ved at være tilbage. Og ja, grin du bare, men det betyder sgu noget.

Jeg er vild med neglelak, og især med Essies farver – både pga af farverne, konsistensen og holdbarheden, men også pga af penslen, som virkelig er nem at bruge. Og så har jeg fået en parfume i fødselsdagsgave, som jeg har glemt. En klassiker; Chanel no 5. En duft som jeg på et tidspunkt stoppede med, fordi jeg var bange for om den var “for meget” – det er den ikke, skulle jeg hilse at sige: Den er perfekt og helt vidunderlig.

Kom rigtigt godt i gang med den nye uge derude! Kaffe i koppen og frisk frem, tænker jeg!

IMG_7154

IMG_7153

9 kommentarer

 1. Jeg nåede ikke nogle negle, men planen er at fredag(!) så når jeg det 😉 Desværre flækker mine negle for et godt ord pt. så der er ikke meget tilbage af dem. Kh. Birgitte

 2. Hej Birgitte B – det gør mine også. Har helt korte negle. B-vitamin eller silica plejer at hjælpe, og jeg er lige begyndt på det igen. Men det er virkeligt irriterende. KH J

 3. Kære Julia
  Jeg vil så gerne kunne det der med farvede negle, men jeg kan vist ikke rigtig finde ud af det. Nogle tips ?

 4. Hej Grith – ja, det kan du tro! For det første har jeg lært at man skal tørre sine negle af med neglelakfjerner inden man putter nyt på, så holder lakken bedre. Efter neglelakken (oftest 2 lag) skal du lade dem tørre og lægge overlak på, så holder det pænt i flere dage. Jeg rammer tit ved siden af neglene, og bruger en vatpind med fjerner på, til at tage klatterne til sidst. (Og kaffe. Altid kaffe indenfor rækkevidde…)
  KH
  J

 5. Uha, lige præcis Chanel no. 5 er ikke for meget. Jo, den fylder, er markant, er til stede, men er det ikke lige det der gør det!!!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.