Forårssol, Strubehoste & Kaffe

IMG_9505

Natten i nat er gået med at passe godt på Sofus. Han havde nemlig flere anfald af strubehoste, og den slags kræver at natten rives rundt, og at man finder masken frem til ham, og sørger for at holde ham kold, hævet og rolig. Jeg hader det. Den der lyd af søløve, og manglende vejrtrækning får hele mit alarmsystem på overarbejde. I dag har han det fint, og natten i nat bliver igen en af de helt kolde, så vi kan sørge for det ikke kommer igen. Jeg er tilgengæld gammeltræt på den der måde, man kun er, når man har været for bange til at sove mens barnet gjorde.

Min søster og svoger redede os i morges, og bragte brunch og overskud ud. Helt fantastisk! Det er også min søster (hun er foodie ind til knoglerne), der har kastet dette redningsbælte til mig. Den første instantkaffe, jeg kan komme i tanke om, der faktisk smager af kaffe. Og ikke bare af kaffe, men af virkelig GOD kaffe. Den er fra Peter Larsen, og er lavet af både frystetørret kaffe og af meget fintmalede bønner. Den har en fantastisk smag og aroma og er ikke bare en vag erstatning, men ja, rigtig kaffe. Den har jeg slubret i mig i koloen i forårssolen i dag, uden at føle mig snydt.

Rigtig glædelig hverdag i morgen – jeg håber du får en fantastisk én!

8 Comments
Previous Post
Next Post