Påske, Lys, Forår & Champagne

IMG_9493-2

Det er påske og ungerne får morgenkager serveret, og æggene er fundet i kolonøjserens have, og alt er godt. Der står sol ind af vinduerne, og den er næsten så stærk at man ikke helt kan holde det ud, og kaffen er god, og vi er i ro. Johan og jeg har malet kolonihaven her i påsken. Huset, altså. Indvendigt og med al det overskud vi kunne finde. Vi har fået hjælp af min søster, min svoger og svigermor, og alligevel har det været et nærmest vanvittigt projekt, hvor vi så vist nok også har lavet alle fejl i bogen. Men nu er her SÅ fint, og cigarkassen er blevet hvid og ungerne vil ikke hjem og haven skal graves, og hold nu kæft, hvor jeg elsker den nærhed, der kommer når vi er her. Der er ting, der betyder mindre i kolonihaven (sund morgenmad), og ting, der betyder meget mere. For eksempel, hvornår regnormene egentligt står op? Og hvornår mariehønsene flyver, og hvordan deres kæber ser ud? Tingene flytter sig lidt, og når vi så ovenikøbet deler det hele med gode venner, et par døre henne, som man kan lade champagnepropperne springe sammen med og skåle for foråret, så er lyset kommet tilbage, og påskebudskabet hørt.

6 Comments
Previous Post
Next Post