Din Mand Er Muligvis Snart Med i En TVserie

IMG_9184

Jeg er meget vild med min mand. Og hans skæg. Jeg synes det er SÅ lækkert, og at han er det samme. (Og at et skæg skal være velplejet og lækkert og ikke sådan noget tjavs, der vokser ud af ansigtet som tegn på dovenskab, det er vi helt enige om. Og det må jeg hellere levere et indlæg om en anden gang). Men… Jeg er tydeligvis ikke den eneste der kan lide skæg, og hvis din mand har et, kan du sende ham til Irland til sommer. For HBOs TVserie VIKINGS søger statister, og her er skæg en fordel, og måske endda også et krav. HBO har støvsuget hele norden for mænd, der kan spille skuespil (i går så jeg fx et afsnit hvor Søren Pilmark var meget stakkels og talte med fin accent og havde meget ekstraordinær hårvækst), og til den kommende sæson mangler de 8000 (!!!) mænd.

Du kan læse meget mere her, og  opfordre din mand til at melde sig.

Ellers kan du – som jeg – også bare nøjes med at se HBOserien. Den er faktisk rigtigt god. I sæson tre har de dog fået en til at lave undertekster, som får en til at tude af grin.

3 Comments
Previous Post
Next Post