Hekse, Slotte & Champagne

Skærmbillede 2015-03-25 kl. 10.21.14

Fin overskrift ikke? I aften skal vi blandt andet besøge Dambo Gods. Det foregår klokken 2125 på TV2. Damsbo er det fineste lille sted, som jeg kun kan anbefale. Virkeligt særligt og faktisk totalt indenfor økonomisk rækkevidde, sammenlignet med mange af de andre steder, vi besøgte. I aften drikker vi champagne i sensommeraftenen, og taler om hekse mens vi besøger Damsbo.

Og spiser den her dessert:

IMG_4835

 

 

8 kommentarer

 1. Sidder og ser dig på Hindsgaul i sort kjole. Du ligner en dronning! ☺

 2. Kan jag få opskriften på den dejlige dessert, for den må jeg prøve

 3. Desserten så virkelig lækker ud 🙂

  Kan jeg få dig til at lægge opskriften op i dag….. please…. 🙂

  Jeg vil meget gerne servere den for mine gæster i morgen 🙂

 4. Kære smukke Julie !

  I “Danmarks skønneste slotshoteller” bærer du den lækreste givenchy taske, aka min drømmetaske 😉
  – hvor kan man finde den taske henne? – findes den kun i en str?

  Hjælp 🙂
  PS; love your kick-ass blog 😉

  / Annika

 5. Hej Julia

  Jeg er vild med dig , ser og har set dig i de udsendelser du har lavet om slotshoteller kan jeg få opskriften på den dessert du lavede. Du er vildt interessant at høre på når du fortæller om de forskellige historier der er om diverse steder….håber der kommer flere programmer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.