GAVE: Ny, Smuk Ebog Til Dig: Velvære & Hjemmespa

forside

Vi er tit sådan nogle travle typer, der ofte tænker mere i afvikling af hverdagen end godt er. Jeg er i hvert fald. Nogle gange er jeg bange for om jeg muligvis falder over mig selv i mit forsøg på at løbe hurtigt, og så virker det at samle mig selv lidt sammen. At give mig selv lidt omsorg. Det er det spafølelsen handler om for mig: Egenomsorg.

Egenomsorg og spafølelse er kernen i den ebog vi har lavet sammen med L’Oréal. Det er den smukkeste nogensinde. Den er simpelthen blevet så fin, smuk og lærerig. Den handler om, hvordan du selv, derhjemme, kan give dig den ekstra følelse af luksus man ind i mellem har mere brug for end man lige regner med. Den handler også om kloge kvinder, der deler ud af tips og tricks og ideer til, hvordan hverdagen og rutinerne får et drys af noget af alt det, der gør det hele lidt sjovere. Og så er den smuk. Fik jeg sagt det? Her er nemlig et eksempel på, hvornår indhold og udtryk går op i en højere enhed.

HENT BOGEN HER.

Du kan for eksempel møde Zenia, som fortæller inspirerende om, hvordan hendes liv får det lille drys ekstra overskud af at hun passer på sig selv.

zenia Og du kan få faktuel viden om, hvad serum er for en størrelse – noget vi også engang har diskuteret herude på bloggen. serumopslagBogen kan hentes GRATIS her, og i morgen har jeg fået mulighed for at lave en gaveregn med langt de fleste af produkterne fra ebogen.

 

2 Comments
Previous Post
Next Post