Når det hele snurrer

IMG_9258

I går kom jeg hjem fra Paris. Jeg landede klokken 13 i lufthavnen, og var en lille smule rundtosset.  De sidste dage har været så fyldt med informationer, og ting, jeg næsten forstår, at jeg lige har skullet gøre mig ekstra umage for at følge med. Jeg kommer til at fortælle meget mere om denne øvelse i anvendt feminisme, og om, hvor inspirerende de mange kvinder var. (Klik evt her.)

I går fyldte jeg så også 38 år. Så da jeg kom hjem hentede Johan og jeg unger, trætte og glade efter en dag i forårsland. I går eftermiddags fik jeg blomsterne ovenfor af Elias – han havde valgt hver enkelt hos blomsterhandleren, og var simpelthen så sød.

Så det hele snurrer, indtryk, at komme hjem til dem, man elsker, at kramme, at kysse og bare lige at lande. Og når det snurrer så hurtigt, er der også ting man glemmer: For eksempel at fortælle jer om den afternoon tea, jeg var med til i Paris, backstagebilleder fra onsdagens udsendelse af Danmarks Dejligste Slothoteller (Dragsholm, eksempelvis) og alle mulige andre små og store ting. Men jeg får samlet op på det hele asap.

Og hov! Tak fordi så mange af jer læste med på Tove Ditlevsen i går. Virkeligt fedt. Og hvis du ikke har læst det endnu, så læs om kønsroller, seksualitet og opvask a la Tove Ditlevsen lige her.

 

7 Comments
Previous Post
Next Post