Når det hele snurrer

IMG_9258

I går kom jeg hjem fra Paris. Jeg landede klokken 13 i lufthavnen, og var en lille smule rundtosset.  De sidste dage har været så fyldt med informationer, og ting, jeg næsten forstår, at jeg lige har skullet gøre mig ekstra umage for at følge med. Jeg kommer til at fortælle meget mere om denne øvelse i anvendt feminisme, og om, hvor inspirerende de mange kvinder var. (Klik evt her.)

I går fyldte jeg så også 38 år. Så da jeg kom hjem hentede Johan og jeg unger, trætte og glade efter en dag i forårsland. I går eftermiddags fik jeg blomsterne ovenfor af Elias – han havde valgt hver enkelt hos blomsterhandleren, og var simpelthen så sød.

Så det hele snurrer, indtryk, at komme hjem til dem, man elsker, at kramme, at kysse og bare lige at lande. Og når det snurrer så hurtigt, er der også ting man glemmer: For eksempel at fortælle jer om den afternoon tea, jeg var med til i Paris, backstagebilleder fra onsdagens udsendelse af Danmarks Dejligste Slothoteller (Dragsholm, eksempelvis) og alle mulige andre små og store ting. Men jeg får samlet op på det hele asap.

Og hov! Tak fordi så mange af jer læste med på Tove Ditlevsen i går. Virkeligt fedt. Og hvis du ikke har læst det endnu, så læs om kønsroller, seksualitet og opvask a la Tove Ditlevsen lige her.

 

7 kommentarer

 1. Stort tillykke. Elias har da talent for det med blomster, de er så fint sammensat.
  Igen kommer du med en kongekommentar i slotsturen på TV2: De her slå 7-11´s kyllingespyd, tror det var i forbindelse med nogle fine kartoffelspyd ;0)
  God weekend.

 2. Forsinket tillykke med dagen 🙂

  Jeg skylder stadig en gang glutenfri bagværk – har købt ind af forskellige former for mel i håbet om, at det kan lykkes mig at forene din kærlighed til kanelsnegle med din afholdenhed fra gluten i noget, der minder om noget, der kan spises 🙂

  Jeg kan dog ikke helt gennemskue, hvor mange dage du er væk ad gangen – eller om det er hensigtsmæssigt bare at køre forbi dit kontor og aflevere det….?

  Uanset, så husker jeg i hvert fald på min taknemmelighedsgæld (mens jeg glæder mig over mit nye job, som jeg fik helt ved egen hjælp) 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *