Forårskollektionen, jeg HAR forelsket mig i…

IMG_6961

IMG_6938

På en af de koldeste, mest blæsende og helt umulige dage bad jeg forleden min kære kollega / søster tage billeder af mig udendørs. Jeg havde nemlig iført mig mit nye fra-top-til-tå Black Swan outfit, som jeg ret gerne vil vise jer. Det gik ikke, og vi rykkede os indendørs – det var seriøst så koldt og blæsende at jeg ikke kunne holde det ud. Men forårstøjet er derude, og hvis du vil nå at have fingrene i noget fra den fine forårskollektion, er det ved at være tid til at klikke dig igennem webshoppen, der har åbnet for salget af forårskollektionen i dag. Tingene stryger ret hurtigt ned fra hylderne, og hvis du har forelsket dig i noget, skal du være hurtig. Det HAR jeg efterhånden lært. Og heldigvis for det.

Black Swan er nemlig et ret fantastisk brand (og kun derfor bliver jeg troligt ved med at fortælle om det – og nårh, ja, så fordi jeg er vild med damerne og ideerne bag…). Vi er hos os så heldige at arbejde for det, og vi har været med fra starten (og ja, det er jeg satme stolt af). Brandet tager fat der hvor andre brands slipper, nemlig i kontakten med kunderne. Hovedideen bag brandet er at du shopper sammen med dine veninder, derhjemme ved events, hvor konsulenter kommer og hjælper dig. Brandets konsulenter er knaldhamrende dygtige og bliver hver eneste sæson klædt på til at vejlede os andre i at finde de styles, der klæder os bedst.

Derudover er designet SÅ godt. Toppen jeg har på her (den sorte) går for eksempel ned i en runding bagpå for at fremhæve numsen fra den pæneste vinkel. Stropperne er brede nok til at BH-en ikke hele tiden kigger ud, og blondeindsatsen er ikke for afslørende til kontorjobbet, selvom du læner dig frem som jeg gør på det øverste billede.

Shortsne er jeg særligt glad for. De slanker og giver pæne lange ben, og er det fineste og mest legeplads-venlige alternativ til et pencilskirt.

Desuden er Black Swan vanvittigt gode til jeans. Der er tænkt over hver eneste detalje, for komfort, men også så de bare sidder uden at vokse på kroppen i løbet af dagen. Tanktoppen jeg har under den sorte, er også fra Black Swan og i det blødeste lækreste bomuld. Jeg køber fire hver sæson, og har så i virkeligheden ikke brug for andre.

Og bare lige for at sætte en stor fed streg under hvor dygtige damerne er: Den eneste kimono du behøver: Sort, kviltet og med trekvartærmer – og nu er det hele så også i webshoppen og ikke mere udelukkende hos konsulenterne.

IMG_6959

5 kommentarer

  1. Åhh, et fint lille sæt, Julia:-)
    Har også været ude i gaderne og kigge mig omkring efter lidt ny inspi og der er mange fine ting allerede nu…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *