Danmarks Dejligste Slotshoteller: På TV2 Fra På Onsdag

IMG_3904

IMG_3905

Mens jeg stadig ikke er blevet færdig med at forstå weekenden i København, og alt det grumme der er sket, så har jeg noget at fortælle.

Det er nemlig lige ved at være nu… Det Hemmelige Projekt 2 ruller hen over skærmen fra i overmorgen, fra onsdag den 18. februar. (Som både er min kollega Fies og min Mors fødselsdag btw). Der er sommer i Danmark, hvide duge, røde kirsebær og lækker mad. Der er fløjdøre, parketgulve, tunge gardiner og gamle skatte. Der er tunge bøger, guld og snørklerier og masser af gode historier.

Det er nu Cecilie, Jacob & jeg har det storslemme job (not) at skulle teste slotshoteller. I første program taler jeg meget (det gør jeg i de fleste), og hænger med hovedet ned af i et træ (det gør jeg kun i det program). Det er også i første program jeg ryger cigar. I en kælder. Det gør jeg også kun i dét program.

Konceptet er anderledes denne gang, for eksempel giver vi point, så vi må faktisk være ret kritiske, og det har virkeligt også været fedt. Så jeg tror at man som seer faktisk får mere ud af det, mere brugbart indhold, hvis du er i gang med at planlægge en get-a-way.

Det hele ruller fra onsdag aften klokken 2050 på TV2, og jeg krydser fingre for at du gider bruge tid på det, og at du kan lide det. Jeg er nervøs. Satme så. Det er jeg altså.

Skærmbillede 2015-02-12 kl. 10.54.35

9 Comments
Previous Post
Next Post