En Dans Med Dæmonerne Til Morgenkaffen

Godmorgen derude. Jeg faldt over denne fortolkning af et af mine yndlingsnumre – og tænkte at du da også kunne drikke din kaffe til synes af en mand, der danser sine dæmoner ud af kroppen.

Bonusinfo: Balletdanseren hedder Sergei Polunin, og er åbenbart ballens bad boy (og her må man gerne skrige af grin for hvor slem kan man være når man danser i hudfarvet undertøj?), han er brugt af Marc Jacobs som model, og har trænet som danser siden han var fire.

7 kommentarer

 1. Jeg gjorde netop det, som du foreslog: Dagens første kop kaffe og den labre danser. Wow sikke en krop.

 2. Ja, ikke Marina – det er en stærk kop kaffe, det der!

  Kære Helle – vi skal have lært dig den kaffe… Jeg ved slet ikke hvordan du klarer dig uden!

  Kære Nicoline – ja, den vil noget, det vil den altså.

  Kærligst
  J

 3. Tænk at kunne få de følelser, man får i kroppen, når man hører musik, ud på sådan en en kraftfuld og smuk måde! Nogle gange føles det jo bare sådan dér, når man hører noget musik, der rører ved noget…

 4. Elsker “Take me to Church”…fantastisk nummer….men er ikke vild med ballet, jeg synes squ det er lidt fimset! Smag og behag er heldigvis forskellig! ;0)
  Så vil jeg hellere spilde kaffen ned af mig selv til det her: http://youtu.be/MqFOWWCQOlI
  Jeg er naturligvis totalt farvet af, at jeg er gift med én af piloterne i 722…(storgrinende stolt smiley)
  Knus Henriette

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *