Blomsterønsker

image-4

Det er sandt, det er sket, næsten umærkeligt – vi er ude af januar, og godt på vej ind i februar. Jeg duftede det første forår på vej hjem fra arbejde mandag eftermiddag, og nu rammer foråret også moden. For i år, må der (igen) gerne være blomster, jungle og dekorationer i moden. Jeg kan ikke stå for det, og det får mig kun til at savne kolonihaven endnu mere. Så hvis du har en masse tusindkroner, der bare ligger og rasler rundt, eller én der mangler den perfekte gave til dig så klik dig lidt rundt og se, hvor mange yndigheder der er derude. Her er (nogle af…) mine mange favoritter:

1. Valentine Gauthier hos River And Raven – den alt for smukke silkenederdel ved jeg faktisk ikke om jeg kan undvære. Jeg er vild med den franske designers flair for prints og fine materialer, og så har hun ovenikøbet en holdning til bæredygtighed og økologi.

2. En bog – som ikke bare er smuk og indbydende, men som jeg forventer kan lære mig noget om hvordan jeg får en køkkenhave til at spille. Den er klikket hjem fra saxo, og jeg savner kolonihaven endnu mere.

3. Kimonoer holder max. Jeg elsker dem. Det er komfortabelt og elegant, og så feminint, synes jeg. Jeg elsker stadig den fra Notice, som jeg købte sidste år, men derfor kunne der jo nok snige sig en enkelt mere ind… Find den her.

4. Se lige de sko. Fuldkommen umulige at gå i for mig, men tænk nu hvis. Vidunderlige og nærmest et kunstværk fra Sophia Webster. Se dem her.

7 kommentarer

 1. det er en rigtig god og nyttig bog! 🙂 Købte selv kolonihave for et halvt år siden og skal her i foråret anlægge min første køkkenhave – og den er en virkelig god hjælp i planlægningen.
  Blogger også løbende om processen på http://www.påherrensmark.dk og forsøger at lære lidt fra mig 🙂
  Kærligst Tina

 2. Bogen kender jeg 😉 Den er skrevet af et par her fra lokalområdet (Gladsaxe). De har en facebookside ved navn “Slottet i Smørmosen” og jeg er faktisk så heldig, at jeg skal på et kursus 4 aftner her i april, hvor han (Jens Juhl) er en af hovedmændene bag. Han har også skrevet en bog om økologisk hønsehold, hvis i skulle få lyst til at holde høns i kolonihaven 😉

 3. Hej Rikke – Ej, hvor er det fedt! Jeg glæder mig til at læse den. Håber du blogger om, hvordan kurset er!

  Hej Tina – superfedt, jeg læser med!

  Hej Tina N – det forbud er heldigvis aflyst. Vi må blomstre igen!
  Kærligst
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *