Blonder Inderst Inde – Og Femininitet Mellem Ørerne

Viola Sky grøn

Blonder, blonder, blonder. Der er ikke ret meget, der er finere, og de er alle steder i modebilledet. Måske fordi de er en evig klassiker, og måske fordi de får én til lige at føle sig en kende mere feminin. Jeg tænker en del over det med at føle sig feminin for tiden. Der er så mange måder at være det på, og så mange måder at føle det på, og på en eller anden måde, så er netop femininitet noget der forandrer sig livet igennem. Min farmor var feminin med hat og blonde(hov, der var den igen)-lommetørklæde, og min mor var det i jeans. Måske sidder den følelse mere mellem ørerne end noget andet sted, men derfor gør det alligevel ikke noget at pynte med en blonde. Og når det kommer til femininitet, synes jeg Viola Sky er en vinder.

Jeg lærte det danske brand Viola Sky at kende, da vi havde et lille projekt for dem i biksen. Så fine sager altså. Siden da, har jeg ind i mellem købt en lille ting til mig selv og andre fra dem. Der er noget modehistorie i spil, når undertøj bliver lingeri, og jeg er meget begejstret for Viola Skys måde at fortolke den historie på. Det hele er sådan lidt 1950-er inspireret, og meget fint og feminint. Når de har udsalg eller tilbud, går jeg for det meste efter en chemise, og den ovenfor er sådan et fund. Tøjet sidder bedre, med sådan én inden under, og selvom den ikke er i naturfibre, kan jeg af mystiske årsager stadig få vejret i den.

Du kan besøge brandet her. (Og jeg får helt lyst til at understrege at indlægget ikke er sponseret, men det ved du vist godt. Jeg er fan, når jeg siger, jeg er det…)

Viola Sky Chemise

 

Viola Sky blonde

 

3 Comments
Previous Post
Next Post