Denne uge: De store og de små ting

IMG_8656

Den forgangne uge, har været en vild uge. Johans album “Dyr” er endeligt udkommet, og med det en masse omtale. Samtidig har det været en uge med tryk på arbejds- og gøglerlivet, og ind i mellem, må jeg knibe mig selv i armen over alt det jeg får lov til. Nogle gange er der lige lovligt meget tryk på det hele, men jeg er faktisk mere vild med mixet, end jeg vist altid får sagt højt. Det nære og det tætte i kombination med det udfodrende og det der for mig føles vildt.

IMG_8650

I weekenden udkom Politiken med dette interview med Johan.

I mandags kom hans plade så på gaden, og den har fået den fineste modtagelse. I dag har Aproposmagazine lavet en oversigt, som jeg er helt vild med, hvor de grafisk viser, hvad pladen handler om. Det her er en del af den – og du kan se hele den labre oversigt her.

FullSizeRender-2

Jeg har spist på Manfreds for første gang i denne uge. Det er en virkelig fin restaurant i Jægersborggade, og måske er jeg kræsen, eller måske var det ikke deres bedste dag, men ud af de fem frokostretter, synes jeg faktisk ikke om to. Den her var til gengæld god:

IMG_8642

Derudover er modeugen i gang, og i den forbindelse har jeg holdt et par foredrag. Det ene i Bestsellers smukke palæ i Bredgade for bloggere.

IMG_8668

I denne uge har jeg været med på to fotoshoots; det ene i går var noget grænseoverskridende, men jeg glæder mig til at vise jer billedet. Det handler om selvværd, og om at stå ved, hvem man er og hvordan man ser ud. Det andet var nye pressebilleder, som jeg fik taget i dag, hvor dygtige Christina Wedel hjalp mig med makeup. Hendes blog er helt fantastisk, btw, og fyldt med videoer, der får mig til at græde af grin. Og ud over makeup og mode er hendes store passion biler, og hun testkører en masse forskellige – blandt dem, er den her, som jeg blev kørt tilbage på kontoret i, i dag:

IMG_8726

De billeder, vi lavede i dag, lægger jeg også ud her, så snart jeg har dem – det gør altså noget godt for ens ego at se sig selv gennem professionelle menneskers øjne.

7 kommentarer

 1. Altså jeg siger det gerne igen, søde Julia! Du har en meget stor kvalitet i din taknemmelighed over dit hverdagsliv, det sure med det søde og du beholder altid den positive kasket på! Jeg tænker, at du også har øv-dage og oplevelser, men du vælger at få det bedste ud af tingene og sætter stor pris på det du har. Det er langt fra alle mennesker, som evner det! Dertil vil jeg sige, at du jo får lov til “alt det” fordi du har arbejdet dig til nogle kvalifikationer og har en personlighed, som gør ar du bliver valgt til – altså har du gjort dig fortjent til de spændende opgaver du får;0)
  Varme tanker Jannie

 2. God formiddag her fra Michigan. Jeg hoerer normalt ikke Jooks, men er SAA nysgerrig nu efter at have laest dine indlaeg. Saa nu ligger albummet paa min telefon saa det er klart til at komme med ned i den skumle kaelder under universitet, hvor jeg skal ned og tilbringe eftermiddagen med en flok saerdeles hidsige mus (jeg har flere bidsaar allerede). Nu ser jeg faktisk frem til at skulle derned 😉

 3. Helt enig med Jannie! Det er så vidunderligt opløftende at læse om din helt grundlæggende taknemmelighed over for livet me både stort og lille L 🙂 Jeg læste interviewet med Johan i Politiken forleden, og tænkte at I lyder som et virkelig dejligt par der forstår at støtte og værdsætte hinanden. Også midt i småbørnssygdomme og travlhed. Meget inspirerende!

 4. Sikke en fantastisk uge, du har haft! Wow! 🙂

  Jeg fik også læst artiklen om Johan – gode reflektioner, det gav. I like it a lot.

  Og så er jeg da spændt på at se de nye billeder, du har fået taget. Hvornår får vi dem at se? 🙂

  Anne

 5. Kære Anne – jeg tror de kommer i min inbox i dag eller i morgen, så smækker jeg dem på.
  Og tak fordi du har læst artiklen! SMÆKKYS!
  Kram

  Kære Tanya,
  Ja, jeg tror det er det vi kan sammen – løfte hinanden. Og det betyder så ikke at det svipser når der bogstaveligt talt ligger en lorteble på gulvet…
  Kram
  J

  Kære Line B,
  Ja, Wedel er FAB!
  KH
  J

  Kære Janne, ja, det var kogte rødder (og pludselig kan jeg ikke huske hvad de hedder: aha, der var den: ) Jordskokker! med creme af creme fraiche og urter – virkeligt lækre. KH J

  Kære Henriette! HVAD LAVER DU DER? Skriv og fortæl!! Vil du gæsteblogge? Det lyder sgu da alt for spændende!

  Kæreste Jannie! TAK! Tak fordi du ser det / mig / bloggen sådan. Jeg gør mig virkeligt umage for at glasset er halvt fyldt. Andre kan ikke gøre os glade, har jeg efterhånden fattet, så man må arbejde for det selv. Kram

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *