Denne uge: De store og de små ting

IMG_8656

Den forgangne uge, har været en vild uge. Johans album “Dyr” er endeligt udkommet, og med det en masse omtale. Samtidig har det været en uge med tryk på arbejds- og gøglerlivet, og ind i mellem, må jeg knibe mig selv i armen over alt det jeg får lov til. Nogle gange er der lige lovligt meget tryk på det hele, men jeg er faktisk mere vild med mixet, end jeg vist altid får sagt højt. Det nære og det tætte i kombination med det udfodrende og det der for mig føles vildt.

IMG_8650

I weekenden udkom Politiken med dette interview med Johan.

I mandags kom hans plade så på gaden, og den har fået den fineste modtagelse. I dag har Aproposmagazine lavet en oversigt, som jeg er helt vild med, hvor de grafisk viser, hvad pladen handler om. Det her er en del af den – og du kan se hele den labre oversigt her.

FullSizeRender-2

Jeg har spist på Manfreds for første gang i denne uge. Det er en virkelig fin restaurant i Jægersborggade, og måske er jeg kræsen, eller måske var det ikke deres bedste dag, men ud af de fem frokostretter, synes jeg faktisk ikke om to. Den her var til gengæld god:

IMG_8642

Derudover er modeugen i gang, og i den forbindelse har jeg holdt et par foredrag. Det ene i Bestsellers smukke palæ i Bredgade for bloggere.

IMG_8668

I denne uge har jeg været med på to fotoshoots; det ene i går var noget grænseoverskridende, men jeg glæder mig til at vise jer billedet. Det handler om selvværd, og om at stå ved, hvem man er og hvordan man ser ud. Det andet var nye pressebilleder, som jeg fik taget i dag, hvor dygtige Christina Wedel hjalp mig med makeup. Hendes blog er helt fantastisk, btw, og fyldt med videoer, der får mig til at græde af grin. Og ud over makeup og mode er hendes store passion biler, og hun testkører en masse forskellige – blandt dem, er den her, som jeg blev kørt tilbage på kontoret i, i dag:

IMG_8726

De billeder, vi lavede i dag, lægger jeg også ud her, så snart jeg har dem – det gør altså noget godt for ens ego at se sig selv gennem professionelle menneskers øjne.

7 Comments
Previous Post
Next Post