Elias, 7 år

Elias bliver 7 i dag.

Jeg ved slet ikke hvordan jeg lige skal forstå det. Syv år. Syv! Han er på alle måder en stor dreng. Høj og bred og med ugler i håret og ballade i øjnene, når de altså ikke lige er eftertænksomme, eller omsorgsfulde. Drengen med så meget halløj i kroppen, at tankerne hiver ham steder hen, hvor kroppen var først – eller er det omvendt? Elias med øjne, der er så mørke at pupillerne ikke altid kan ses; Elias med de varme hænder, som gerne vil holdes. Han er blevet stor. Han er syv nu, og jeg er stadig ved at lære det hele.

Jeg ved ikke hvor tiden er blevet af, og jeg ved ikke helt hvornår kaos slap og roen indtrådte, men jeg ved at vi har holdt hinanden i hånden hele vejen. At jeg er så uendelig stolt af ham, og alt det han er, kan og vil. Hans stædighed, hans omsorg, hans sårbarhed, og alt det, der gør ham stærk. Og i dag bliver han syv.

22 Comments
Previous Post
Next Post