3 Favoritter

image-3

Mens jeg lægger i ilden til at samle op på turen til Østrig, vil jeg lige dele tre favoritter med dig. Det er nemlig aldrig svært at blive forført af et nyt produkt i en lækker emballage, men det er ikke så tit, jeg i virkeligheden vender tilbage til de samme ting, igen og igen. Nogle af de ting, jeg bliver ved med at være vild med er disse tre, som også er særligt gode nu hvor det grå vintervejr bliver ved, og hvor der ikke er en fregne i sigte.

IMG_6439

Parfumen er en favorit. Den er fra et tysk parfumehus, som hedder Parfumkunstwerke by Biehl. Man kan få dem hos Magasin, og ellers i lidt mere high end modebutikker som Storm. De er lavet af forskellige kunstnere, og der laves ikke mange af hver. Tilgengæld holder de. Jeg har brugt den ovenfor i et år nu. Min dufter af frugt og blomst, men har også en lidt tungere bagside. Den jeg bruger hedder PC 01.

IMG_6446

Urtegården laver ret fantastiske olier, og jeg er storforbruger af kropsolier. For det meste er det Weleda, jeg kaster mig over, men denne her af appelsinblomster dufter helt fantastisk. At den kan sprayes på huden er skønt, især når det skal gå hurtigt, og når man i virkeligheden har morgener, som kræver at man er hurtige end sin egen skygge.

IMG_6442

L’Oréal Paris Skin Perfection til øjnene (der fås også en til ansigtet), hjælper med det samme såvel visuelt på træthedstegn og rynker, men også med længere virkende effekt. Den er simpelthen et lille vidunder, og rigtig god også under makeup.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.