Om Uldne Unger

IMG_6282

IMG_6283

Da jeg var barn, blev jeg rullet i uld. Jeg er vokset op med at så længe man har en ulden undertrøje på, bliver man ikke syg. Ikke sådan rigtigt i hvert fald, og jeg tror jeg var teenager før jeg smed den. Den var cremefarvet og virkelig ikke særlig fiks, og jeg husker det som om den kløede helt forfærdeligt når jeg løb eller legede, og man blev varm i den. Jeg var ikke fan.

Da jeg selv blev mor, gjorde jeg som min mor havde lært mig og pakkede Elias ind i uld. Uld, som i dag er noget helt andet, end da jeg var barn, og bestemt ikke klør. Nu har Sofus så fået det fineste sæt uldent undertøj i julegave – det er lavet af øko-uld, og begge dele kan bruges som undertøj, skiundertøj eller bare som tyndt, fint og lækkert tøj i børnehaven. Både inderside og yderside er bløde og lækre for ham at have mod huden, og jeg synes simpelthen finish er så pænt.

Jeg har så læst mig til at de såkaldte kradshår er fjernet fra ulden og at det er derfor det ikke klør at have på. Jeg har også fået et sæt, som er så pænt, at det overhovedet ikke er nok at bruge som undertøj. Mine lange underdrenge fx, er virkelig pæne til en nederdel. Og det viser jeg billeder af asap.

Undertøjet er fra Dilling, som er en dansk familieejet virksomhed – og man kan så vidt jeg ved, kun købe det på nettet. Her.

IMG_6284

5 Comments
Previous Post
Next Post