Og tilbage igen…

IMG_8417

Denne himmel mødte mig, da ungerne var afleveret, i morges. Først Elias i skolen, dernæst Sofus i børnehaven, med behørig introduktion til at det er lykkes den lille fis at smide bleen, og et forsøg på at fravriste ham et kys, men der havde han allerede kastet sig ud i legen og var over alle bjerge. Det har været en af de bedste ferier, jeg kan huske. Både Johan og jeg har arbejdet en smule undervejs, men ikke sådan at det har forstyrret, nærmere på en måde, hvor vi hver især selv har trængt til at lave noget andet end at sidde i hyggehulen. Ferien var tiltrængt for os alle fire, og der har været en sjælden grad af harmoni, leg og sænket tempo også hos ungerne. Vi har været nede i gear – sammen. Vi er gået på legeplads når alle har haft lyst og ikke når én var ved at eksplodere i kuller. Det har virkeligt gjort os godt, og jeg tænker at det med ferie skal prioriteres højere end vi har kunnet finde ud af sammen, Johan og jeg.

Men nu er jeg tilbage i hverdagen. Og det er satme også lækkert: Jeg glæder mig over 2015. Det med at året føles friskt og nyt, og klart til at man selv kan fylde alt det gode ned i det. Jeg glæder mig over at tage hul på hverdagen igen sammen med yndlingskollegaerne, og at komme i gang med nye såvel som kendte projekter, samarbejdspartnere og kunder. Det ER sjovt at gå på arbejde – det er det altså. Det er her de store tanker foldes ud og tænkes, og det er her jeg oplever et fællesskab ud over det sædvanlige.

Jeg håber at du er glad for den hverdag, du skal i gang med, og at dit år bliver fyldt med alt det gode, det glade, og det glimtende. I hvert fald er min ambition at passe endnu bedre på hverdagene, at gøre dem endnu bedre end hidtil, og at sørge for at året bliver så godt det kan.

4 Comments
Previous Post
Next Post