En Ny Last Er Født

Opdateret med opskrift kl 0930.

IMG_6346

I en af decembers udgaver af Berlingske Tidende havde deres mad- og modejournalist (og jeg tror ikke helt det dækker den fine dames fagområde) Sarah Skarum været i køkkenet med Mr. Kransekage. Den mand, der stod bag Kransekagehuset i København. Og når jeg siger “stod”, er det fordi han nu har solgt det, men han kan stadig røre en kransekagemasse, og dele ud af opskrifter. Jeg gjorde som der stod jeg skulle i opskriften, og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har smagt noget, der smagte så godt! Kransekage er glutenfri kager, og alt det gode på én gang.

Så her er den: Jeg behøver ikke lede længere: Min nye last. Pyha. Så kan det streges af to do listen for 2015.

IMG_6345

Og her er opskriften – (som er på et kransekagetårn) og altså fra Berlingeren og Sarah Skarum i julen:

IMG_8411

IMG_8412

11 Comments
Previous Post
Next Post