Den Perfekte Jul

IMG_6195

Først og fremmest! Tak for støtten til mit spa-projekt! Jeg glæder mig til vi skal sove i ske alle sammen!

Elias, Sofus, Johan og jeg lavede konfekt i weekenden. Det blev noget ret lækkert noget, med masser af pynt. Især Elias marcipanfugl blev smuk, synes jeg. Jeg lagde et billede op på instagram af fuglen, som har affødt en del mails i min inbox. For eksempel fra en læser i Horsens, som mener at det er et problem for Elias tænder med de mange sølvkugler. Desuden fik jeg en mail fra en der skrev under som “mor til fire”, om at vi sviner lidt med råvarerne, og at jeg skal lære mine børn at sætte mere pris på marcipan. Derudover, skrev hun, synes hun ikke de var så pæne, de ting, vi har lavet.

Og hertil må jeg simpelthen sige: Det er min marcipan. Det er mine unger. Det er vores jul, og den er ikke med i en yndighedskonkurrence. Den er ligesom vores hverdage: Kaotiske, farverige, fyldt med sukker og glimmer, og virkelig, virkelig sjov. Jeg håber at jeres bliver præcis som i ønsker den.

IMG_6196

IMG_6206

48 Comments
Previous Post
Next Post