Jeg Overvejer At Åbne En Spa…

Midnight-Champagne-Cocktail

Det skal være et særligt sted, uden fokus på din skønhed, men et sted, hvor du kan gå hen når dine børn roder, når nogen har skoldkopper eller når du trænger til at sætte dig i en sofa uden at din mands sokker hopper op mellem puderne for at hilse på dig. Når du kommer ind i min spa, får du en (ret stærk) cocktail i hånden…

MEXICAN-HOT-CHOCOLATE-500x645

Du kan også vælge selv at gå i det romantiske køkken og lave en kop ægte, økologisk, mexicansk chokolade. Mens du har dit yndige forklæde på, og INGEN forstyrrer dig,

Så vil du få lidt at spise – ved sådan et bord her (der er naturligvis ingen børn der skal spise med / pille i dekorationerne / sætte ild til pynten)

giftguide2014_46-500x375

Bordet er veldækket, smagfuldt og sådan til kaotisk på den pæne måde:

giftguide2014_34-500x666

Og så kommer spa-dagens højdepunkt: 10 timers uforstyrret søvn – i en seng efter dit valg. Her skal du ikke tage hensyn til at der skal være plads til børnene, eller at sengetøjet ikke behøver at være så feminint at din mand får udslet, nej, du vælger helt selv – også om du vil sove indenfor eller udenfor i tropenatten:

mara3-480x720

hero5-480x517

Et ophold i denne – fremtidens – spa ruster dig til en jul med fedtede fingre, lortebleer og madkriser. Den sørger for at du kan klare dig i svigerfamiliens favn, i forventningspresset og i playmobil/LEGOkaoset, så du er HELT klar til at nusse babyfødder, kramme, bage og kysse hele vejen til 5. januar.

NB – alle billeder her her fra.

31 Comments
Previous Post
Next Post