Gaveregn: Batman 3 – Beyond Gotham Til Nintendo Wii

IMG_6076

Hjemme hos os bor Batman. Det gør han. Efter jeg har fået børn, fylder Batman i perioder en overordentlig stor del af mit liv. Ungerne er ham på skift, og sidste vinter havde Sofus en lang periode, hvor det var det hans helst ville kaldes: Batman. Batman er endda kommet mig til undsætning en enkelt søvnløs dag og det kan du læse om her og her.

Og nu har Batman igen fundet vej ind i mit liv. Nemlig via denne kaffekop, som jeg har tænkt mig at knuge hårdt i den ene hånd mens jeg kæmper mig gennem vinteren med den anden. Jeg har fået den i anledning af Nintendo Wii spillet Batman 3 – Beyond Gotham. Spillet handler om at Batman skydes ud i det ydre rum for at redde verden fra den onde Braniac. Han er heldigvis ikke alene; for med sig har han en lang række af DC Comics superhelte. Og nårh ja, så er det hele jo LEGOfigurer, hvilket i mine øjne bare gør det hele endnu mere sjovt.

Dette spil kan nu blive dit – eller dit barns. Du vinder det ved at smide en kommentar her inden fredag morgen, så trækker jeg en vinder.

 

NB: Spillet bliver sendt til vinderen via Sonys svenske PRfolk som har tilbudt mig at forære denne lækkerhaps af en gave væk. Og ja, jeg beholder kaffekoppen!

66 Comments
Previous Post
Next Post