En Anbefaling Af En Klasikker

IMG_6078

Der er gået børn i bloggen. Børn og børnedims. Men det er efterår, og vi bliver trukket indenfor, og der er brug for underholdning, og stille, langsomme aftener. I hvert fald hos os. Sofus har opdaget Peter Pedal. Jeg tror vi har ham i 30 udgaver herhjemme, og de fine historier, hvor Peter altid er nysgerrig når Manden Med Den Gule Hat skal ordne noget, gør lykke. Når Peter bliver nysgerrig kommer han altid til at bringe det hele i uorden, men fordi han kan noget, kun han kan, bliver alting altid bragt i orden og Peter er dagens helt. Sætningen “…Og som kun en abe kan…” bliver råbt hver eneste gang vi når til den i en fortælling. Julehittet, hvis du ikke allerede har den, er moppedrengen: De bedste historier om Peter Pedal. Kæmpestor, tyk og tung, og med mange gode historier. Hermed en anbefaling af en klassiker.

 

IMG_6083

IMG_6081

IMG_6084

5 Comments
Previous Post
Next Post