Genbrugsguld & Genbrugsuld i Berlin

IMG_5848

IMG_5846

På en gråvejrsdag, hvor Sofus er syg og jeg sidder med følgerne af en urolig nat, kommer jeg i tanke om at jeg har glemt at vise jer billederne fra den fineste genbrugsbutik jeg var i i Berlin. Det der gør den så fin, er at den ikke kun har tosset klæd-ud-agtigt tøj men virkeligt meget godt, brugbart og pænt børnetøj også. Glimmer til de voksne og uld til ungerne!

Jo mere jeg tænker over det, jo mere elsker jeg at komme tilbage til Berlin. Den by er ikke blot fascinerende, den er også udfordrende, fordi der altid sker noget nyt, uden at glemme historien, og uden at vende den ryggen. Men, hvis du kommer dertil en dag, så smut her forbi:

IMG_5857

IMG_5851

IMG_5849

3 kommentarer

  1. Jeg er også vild med Berlin. Løb Berlin marathon i sep, og var imponeret over hvor flot en by det er blevet.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *