Når Gaverne Bliver Til Én Selv – Krea-Tid Med Ungerne

IMG_6046

IMG_6057

IMG_6052

For ikke så længe siden opdagede jeg at der i Classensgade på Østerbro er åbnet en ny slags café. Den hedder Creative Space, og den findes også på Frederiksberg. Konceptet er simpelt; man maler på lertøj, som bliver glaseret og brændt, og så kan man så hente det en uge senere. Lokalerne er smukke, store og lyse, og kaffen er virkelig god. For nogle dage siden gik Sofus, Elias, Bedste Karen og jeg derned. Mit forkromede projekt var at ungerne skulle producere julegaver. Det blev det ikke til. De lavede gaver til sig selv, så vi er nødt til at komme igen. Der var både drager, hunde og dinoer, for slet ikke at tale om hajer, heste og enhjørninge, man kunne male på, ud over de mange fade, kopper og krukker. Det var svært for ungerne at vælge, så det gjorde de så ikke rigtigt.

Konceptet handler om at man køber et stykke lertøj. Det maler man så mens man drikker god kaffe. Maling, glasering og brænding er med i prisen på det stykke lertøj, du køber. Kaffen kommer oveni, og så er der ellers fri leg og vejledning, hvis du har brug for det. Ovenikøbet af søde, imødekommende og børnevenlige typer.

Det var på alle måder et hit. Selv Sofus (3 år) kunne koncentrere sig om det, og sad i absolut stilhed og nød projektet. Elias var vild med det, og jeg har lovet dem at vi gør det igen. Det eneste tidspunkt, der var ballade var faktisk da Sofus brød sammen over at vi skulle hjem.

Du kan booke bord her, og den noget forvirrende hjemmeside yder på ingen måde stedet retfærdighed.

IMG_6063

IMG_6062

IMG_6055

IMG_6056

IMG_6059

 

8 Comments
Previous Post
Next Post