November & Glædelig fredag

Så har den ramt. Den der med november-november-november. Jeg måtte aflyse en tur til Jylland i går og trække stikket med feber, og det er bestemt ikke toppen jeg sidder på i dag. Men det har været endnu en god uge; tempoet er højt, og juleferien er i sigte, og jeg kan mærke, at ikke bare jeg, men også ungerne har brug for at gå i hi i år. Sofus er ved at fange det der med julen, der er på vej. Også selvom han synes at guirlanderne ophængt i Nordre Frihavnsgade, som vi passerer hver dag, ligner edderkopper, og Elias gør sit bedste for at forklare ham forskellen på pynt og farlige dyr.

Der er noget med denne tid på året – at den på samme tid går stærkt, og stille. Stille, fordi det med at gå ned i tempo hver eftermiddag virker for os derhjemme, og stærkt, fordi opløbet mod juleferien, går så stærkt. Jeg kan lide det, og jeg kan lide begge dele. Og jeg håber du derude får en god og rolig weekend, med dem og dét, du bedst kan lide.

Glædelig fredag!

 

5 Comments
Previous Post
Next Post