WeekendStatus, Om At Have November & Ekstravagante Ønsker

Nå, men nu siger jeg det bare som det er, ikke: NOVEMBER!

Jeg har det totalt November!

Hold nu op hvor er det blæsende og råt, og hold nu op hvor er jeg træt af at hoste som en dame der har forsøgt at begå selvmord ved hjælp af grønne look og sprut. TRÆT sagde jeg! Og November! Jeg er totalt November i det. Johan har spillet i Aarhus i nat, Sofus er med bedste i Zoo, Elias er hos sin allerbedste ven i hele den vide verden, og jeg er ved at runde en arbejdsdag af på kontoret, så jeg kan komme hjem under tæpperne med unger og chokolade og hive stikket ud.

Jeg håber du hygger dig, holder dig ude af blæsten og er gået i hyggemode allerede.

Det fineste ved November er dog, at julen nærmer sig. December er på vej, og som min mor lærte mig skal man holde sig fra at give andre noget man ikke selv gider have. Så watch out venner og familie, I kunne nemlig være heldige at blive begavet med en af disse smukke sager:

31260144_095_b

Jeg ønsker mig tæpper – til gulvene – sådan nogle afskårne nogen, der signalerer hygge og giver farver, og dæmper lydende bare en anelse. Det her, kommer her fra.

Skærmbillede 2014-11-23 kl. 14.36.45

Det PÆNESTE, fineste armbånd. Her fra. Og hvis du er svag i koderne, så lad være med at tjekke webshoppen ud. Det er umuligt at slippe derfra.

Skærmbillede 2014-11-23 kl. 11.33.05

Nogle af de ting jeg har, der holder længst og som jeg elsker højest er fra Aiayu. Ligesom skjorten her. Jeg tror det er den perfekte hvide skjorte. Den er her fra.

3 Comments
Previous Post
Next Post