Mini-MiniGuide Til Berlin

IMG_5829

Jeg har faktisk aldrig rigtigt gjort mig i små guides her på bloggen, men da det ofte er den slags, jeg selv leder efter, tænkte jeg at jeg ville dele de steder med jer, som faktisk er værd at besøge. Ofte er det sådan at man kun er afsted ganske kort tid, og så er det altså bare virkeligt fint ikke at ramme forkert. Så her får du lige et par tips, og nogle steder, der bestemt er værd at besøge. (og nårh ja – det er en mini-miniGuide, fordi det jo ikke var sjov og spas det hele, mens jeg var afsted) – og jeg håber meget at du kan lide den.

HOTEL

Det er sjældent svært at finde et virkeligt dyrt hotel, der ligger dårligt, men det modsatte er næsten umuligt. Denne gang havde var jeg heldig og fik anbefalet Hotel Mani, som ligger perfekt i gåafstand til det meste. Alt afhængigt af hvornår du rejser, kan du få dobbeltværelser til omkring 100 €.

IMG_5768

Og de har droppet den traditionelle chokolade på hovedpuden og lægger i stedet en fortune cookie…

IMG_5770

MIDDAG

IMG_5815

Lokal er en lille hyggelig og god restaurant, hvor det er muligt at spise en treretters menu for ca 40 €. Maden var så god, vinen det samme og folk var søde og imødekommende. Det er ikke en turistfælde, og også her man kan hænge ud i baren en fredag aften. Og du kan sende dem en mail og reservere bord, inden du rejser, så man slipper for den der med at trave byen tynd uden at finde et sted, man har lyst til at sætte sig.

IMG_5824

IMG_5821

BERLINER-LOVE

IMG_5831

Noget af det, der gør Berlin så vidunderlig at besøge er, at man bare skal stikke hovedet ind i en baggård, så ser man sådan noget her. Små glimt af fortid, historie og halløj, og en følelse af at ikke alle hjørner er færdige, og at ikke alt er poleret. Der er højt til loftet og plads til gode ideer.

IMG_5832

8 Comments
Previous Post
Next Post