Gaveregn: Uld, Bomuld og Fransk Velour

 

IMG_5934

Jackpot fylder 40 år, og i dag er der Bogforum. Det kan være en rimelig svær ting at forbinde i én flydende bevægelse her på bloggen, men så igen: Der er jo ingen lov der siger at man ikke må interessere sig for både det ene og det andet. Ligesom der heller ikke er nogen lov i verden der forbyder kvinder at kombinere intensiv læsning af dameblade med Weekendavisen – vi kan, – og må og bør – være både og, men det er en anden dag og en anden sag. Og ja, jeg rabler, for klokken er 1000 og jeg er TRÆT. Det har været den fineste dag i dag: Jeg har interviewet Jojo Moynes (ovenfor), interviewet Manu Sareen, Elsebeth Egholm og Sophie Kinsella. I morgen taler jeg med Stine Askov og med Signe Pallisgaard – det hele foregår naturligvis på BogForum, som er en slags Roskilde Festival for alle der kan lide bøger. Mere om det i mange indlæg der er på vej, for lige nu, har jeg en gaveregn i mit småblomstrede ærme. Jackpot fejrer nemlig sit jubilæum, og i den anledning har jeg fået lov til at udlodde et sæt tøj her på bloggen, nemlig det her (Læs indlægget til ende, inden du deltager, der er nemlig et par specifikationer:)

IMG_5951

IMG_5959

IMG_5958

Skjorten er i den lækreste blødeste modal, bukserne i velour og tørklædet i uld. Det hele er gennemført lækkert og skåret så pænt. Jackpot har altid kørt på med lækre prints, lækre kvaliteter og en holdning til at være sig selv, som jeg falder for.

Du kan deltage ved at smide en kommentar her inden tirsdag aften. MEN: Sættet er i en str. 38-40 og kan IKKE byttes. Du vinder tørklæde, bukser og skjorte.

 

162 kommentarer

 1. Yes! Så godt man ikke er en 34 lige nu! Elsker Jackpot og er vild med farverne; håber de vil klæde mig lige så godt 🙂

 2. Ku godt – gad godt – passer godt – sidder godt – holder godt – krydser fingre godt

 3. Det ville jeg elske at vinde og om et par måneder kan jeg helt sikkert (kryds fingre;) passe det. Skal bare lige have min datter ud først 😉

 4. Min mand siger, at jeg er ved at være “lidt slidt i tøj”, og det må jeg give ham ret i. Er selv stor fan af Jackpot, men har alt for lidt. Hvor er det er pænt sæt – og str. er perfekt

 5. Sikke smukke farver. Det sæt vil jeg elske at vinde, også selvom jeg aldrig kommer til at se lige så godt ud som dig i det.

  Tak for en fantastisk blog

 6. Lækkert sæt, kan lige motivere mig lidt ekstra til at tabe de der par kg for meget!

 7. Lekkert!!!
  Akurat de fargene jeg har begynt å bruke dette siste året.
  Og tørkledet…..wow, så lekkert.
  Og faktisk er det hele i min strs.
  Ps: du ser da flott ut i det, Julia.

 8. Ser ret lækkert ud. Det gad jeg godt vinde – har 5 dage til termin og har glemt hvordan det er at have helt almindeligt tøj på uden mega-stretch, men altså: det ser sgu både rart og pænt ud 🙂

 9. Lige præcis min størrelse, og ville elske at bytte sygeplejerskeuniformen ud med sådan et lækkert farverigt sæt tøj 🙂

 10. Ej hvor ser det lækkert ud – så pænt og lige min størrelse 🙂 Vil meget gerne vinde.

 11. Det ser lækkert ud. Vil rigtig gerne vinde, sættet vil være perfekt både til arbejdet og sociale arrangementer.

 12. Flot sæt, smukke farver og YES HAR LIGE SMIDT 10 KG SÅ JEG KAN PASSE DET:-) 🙂 🙂

 13. Sikke nogle lækre efterårsfarver og størrelsen er lige i skabet (i bogstaveligste forstand

 14. Ja ja lige min str. og mine farver. Jackpot har fulgt mig siden min fagre ungdom.

 15. Super flot sæt i lækre farver. Glæder mig meget til at læse indlæg omkring de forskellige forfattere du har talt med

 16. Jackpot har god grund til at fylde 40, for de gør det altså meget godt. Sættet ligner jo en million. Nu fylder jeg aldrig selv 40 (holder mig konsekvent på 28 år og har gjort det nogle år!), men sættet kan jo bruges af alle. Jeg ville elske det.

 17. Så er det øv at være en str . 36 lige nu, men er sikker på, at min svigermor vil blive super glad for sættet

 18. Super flotte farver : ) Jeg vil dele sættet med min datter, hvis jeg vinder, som også elsker stilen og farverne : )

 19. Så så man lige mig gå ud i efteråret iklædt et sæt der matcher de faldende blade og bærrene på træerne

 20. Hvor det klær dig, både strørrelsen og farverne er også lige mig, så det er på ønskelisten.

 21. Well – ligger og vipper omkring 38-40 – men det der sæt må være motivationen til at smide de sidste graviditetskilo…

  Kh Stine

 22. Det kunne dejlig mulig for et alternativ til min alt for sorte garderobe… For det er godt nok en flok farve ;o))) Så her er mit lod

 23. OH! Buksen kan jeg vist ikke passe, men så er det godt, at man kan give en gave. Jeg er GERNE med 🙂 Hurra for søndage!

 24. Hvis jeg roder længe nok i min garderobe, kan jeg finde et stykke antik Jackpot, for en gang gik jeg ikke i andet.

 25. Sindssygt smukt sæt – og sikke en ‘laber larve’ der poserer på ovenstående billeder 😉 Og tillykke til Jackpot – 40 år i tøjbranchen er så godt gået, men dog er successen fuld fortjent, når man laver så lækre items.
  Jeg vil meget gerne være med. Jeg er en str. 38, og passer det ikke mig, så er jeg helt sikker på, at det passer verdens bedste svigermor, som er en størrelse 40 😉

 26. Jeg har lige smidt 10kg… og trænger i den grad til tøj, der passer bedre i størrelsen. X’er fingre og håber 😀

 27. Jeg er vild med bordeaux og vild med bloggen, som er fuld af tips, varme og livsglæde.
  Jeg ville nyde at iklæde mig sættet.

 28. Har lige fået lavet farvetest – og disse farver er lige i skabet til mig – og størrelsen passer 🙂
  vil være en glad vinder

 29. Ser lækkert ud og lige min størrelse – ville være super skønt at vinde 🙂

 30. Er i øjeblikket på barsel, og tilbage til at kunne passe tøj i præcis denne størrelse. Det ville være lækkert med et sæt nyt tøj

 31. Selv om man har vundet før, kan man jo altid håbe på lykken igen! Jeg vandt hårbørste og shampoo mm og har nu lækkert hår! Så lækkert tøj lige i min størrelse og mine farver, vilde i den grad fuldende det totale look 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *