Gaveregn: Uld, Bomuld og Fransk Velour

 

IMG_5934

Jackpot fylder 40 år, og i dag er der Bogforum. Det kan være en rimelig svær ting at forbinde i én flydende bevægelse her på bloggen, men så igen: Der er jo ingen lov der siger at man ikke må interessere sig for både det ene og det andet. Ligesom der heller ikke er nogen lov i verden der forbyder kvinder at kombinere intensiv læsning af dameblade med Weekendavisen – vi kan, – og må og bør – være både og, men det er en anden dag og en anden sag. Og ja, jeg rabler, for klokken er 1000 og jeg er TRÆT. Det har været den fineste dag i dag: Jeg har interviewet Jojo Moynes (ovenfor), interviewet Manu Sareen, Elsebeth Egholm og Sophie Kinsella. I morgen taler jeg med Stine Askov og med Signe Pallisgaard – det hele foregår naturligvis på BogForum, som er en slags Roskilde Festival for alle der kan lide bøger. Mere om det i mange indlæg der er på vej, for lige nu, har jeg en gaveregn i mit småblomstrede ærme. Jackpot fejrer nemlig sit jubilæum, og i den anledning har jeg fået lov til at udlodde et sæt tøj her på bloggen, nemlig det her (Læs indlægget til ende, inden du deltager, der er nemlig et par specifikationer:)

IMG_5951

IMG_5959

IMG_5958

Skjorten er i den lækreste blødeste modal, bukserne i velour og tørklædet i uld. Det hele er gennemført lækkert og skåret så pænt. Jackpot har altid kørt på med lækre prints, lækre kvaliteter og en holdning til at være sig selv, som jeg falder for.

Du kan deltage ved at smide en kommentar her inden tirsdag aften. MEN: Sættet er i en str. 38-40 og kan IKKE byttes. Du vinder tørklæde, bukser og skjorte.

 

162 Comments
Previous Post
Next Post