Det Bløde KontorLook & En God Mandag

foto 1

Jakke fra Anthropologie købt i foråret // Støvler: Gamle fra Pura Lopez // Tanktop fra Black Swan Fashion // Bukser fra The Baand

foto 4

Det er mandag og en glædelig en af slagsen. Der er drøn på, på kontoret, og det er en af de helt sjove dage, vi har nemlig den store fotodag i gang, så vi kan få taget nye billeder af dem, der har brug for det. Vi skal bruge billederne til vores site, men også til MiniMagasinet, til pressebrug og den slags. Det er en sjov øvelse for os allesammen – det er mærkeligt det med at se dig selv med andres øjne, når man ikke er vandt til det, og det er faktisk det, der sker når man står med en professionel fotograf og en dygtig makeupartist, som kan finde ud af det, der med at fremhæve og skjule. Man ser pludseligt noget andet i spejlet, end man er vandt til. Jeg synes det er både sjovt og grænseoverskridende, og nu, hvor det er mine kollegaers tur, kan jeg se, at de går det samme igennem: Overraskelsen og det nye blik på sig selv. Jeg tror sgu da nærmest at det er helt sundt!

Min kære veninde Christina står for makeuppen, og vores helt egen Tomace, står bag kameraet. Jeg benyttede chancen med den fine makeup til lige at få knipset et par billeder i baggården – jeg har nemlig fundet de fineste bukser til det lidt mere afslappede kontorlook.

Tilbage til bukserne. De er i det lækreste, blødeste bomuld, hvoraf hovedparten er økologisk. De sidder smalt på hofterne, så man ikke får det baggy look, men så man faktisk kan bruge dem med en blazer og til mere kontoragtig brug med hæle. Jeg er helt vild med dem, som jeg i øvrigt er med samtlige ting fra The Baand. (Det er en besættelse, I know.)

foto 5

foto 1

5 kommentarer

  1. Gad godt være modig nok, til at bruge hvide toppe. Det funger bare kun for mig i ca. 10 min, så har jeg spildt noget ned af den 😉 Håber I fik nogle gode billeder i hus. Kh. Birgitte

  2. Hej Tina – du får mig til at hulke af grin i toget. Jeg ser ingen lange underbukser!

    Hej Susanne – ja, der er de gode og de virkeligt dårlige.

    Hej Birgitte – det gjorde vi – bemærk jakken. Jeg kan heller ikke sidde musestille i hvidt uden der kommer en kop kaffe efter mig.
    KRAM

  3. Julia, du er smuk som altid, men de der natbukser. Modigt må jeg sige, men pæne det er de altså ikke.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.