Østerbro, Lørdag Eftermiddag Klokken 1630

IMG_5728

IMG_5729

I går eftermiddags var Elias til fødselsdag hos to klassekammerater. Da jeg skulle hente ham, gik jeg i skarpt trav ud af Østerbrogade, i eftermiddagsskumring, i let regn i det milde efterår. Og pludselig blev jeg ramt af, hvor smuk denne del af København er; her hvor jeg har boet på forskellige adresser i snart 19 (GISP) år. Jeg elsker at bydelen både ligner Paris og en landsby i provinsen, at der er parker, legepladser, og små glimt af overskud, som for eksempel den sidste klematis på ranken, jeg gik forbi i går. Og så er jeg vild med det, der sker når man ser op i stedet for at se ned, og ser hvordan vinduer, murer, facader og altaner danner rammer om liv og hverdag. Jeg havde et lille kamera med i lommen ved et tilfælde, og kunne ikke lade være med at tage billeder.

IMG_5731

IMG_5727 IMG_5725IMG_5726IMG_5724IMG_5746IMG_5743IMG_5742IMG_5737IMG_5741IMG_5740

5 kommentarer

  1. Ok. Der er da meget pænt, men der er nu smukkere på landet! 🙂 Man skal bare blive gammel for at synes det 🙂

  2. Så dejlige billeder, der er nu ikke noget så dejligt som levende hverdagsliv og vores smukke skiftende årstider.

  3. Min mand er rigtig god til at se brygninger og den slags, så da jeg mødte ham og vi gik tur, så jeg pludselig byen på en helt ny måde (og det var ikke KUN fordi jeg var forelsket :-))

    og tænk, hvor meget vi går glip af, når vi ikke er til stede og ikke SER…!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.