Snacks Med Sund Samvittighed…

Så er alle rugsnacks uddelt. Tak for interessen!

KV-Rugsnack-salt-F

Altså, nu hører jeg jo ikke til dem, der får den mindste smule dårlig samvittighed over at snacke – hverken sundt eller usundt, men jeg elsker faktisk at småspise, og jeg elsker når noget knaser. Rugsnacks fra Karen Volf er den sprødeste lille sag, fuld af fuldkorn og smag, perfekt til dip og til et glas rødvin eller to (eller tre). Rugsnacks fra Karen Volf er fyldt med 18% kostfibre og 81% fuldkorn. De fås i to varianter med Havsalt & Hørfrø og Hvidløg & Urter. Og jeg har fået lov til at forære dig og 99 andre en pose af hver smagsvariant. Det eneste du skal gøre er at indtaste dit navn og postadresse her, så sender vi dem til dig. Og nej, din adresse bliver ikke gemt eller brugt til andet.

KV-Rugsnack-hvidlogt-F

18 Comments
Previous Post
Next Post