Om Holdbarhed & Viden

IMG_5566

Annette og bloggen Beautyspace kan noget. Hvis du har læst med her i nogen tid, ved du at jeg er fan af Anette, og af at hun VED noget. Hvis der er to ting, jeg holder af, så er det viden og at dele ud af den, uden at se sig over skuldrene. Det er hot, og det holder, og jeg tror faktisk aldrig det går af mode. Når jeg skriver om skønhed her på min blog, er det sjældent den store kemiske grundviden, der præger indlæggene, men udelukkende begejstring for dullegrej.

Hos Anette er det også begejstringen der råder, dog parret med viden, og derfor blev jeg særligt stolt over at få lov til at tale om noget af det, jeg er allermest vild med her ovre hos hende.

Og for ligesom at kæde det hele lidt sammen, tænkte jeg at jeg ville vise noget af det, jeg på det seneste er blevet mest begejstret for: Den neglelak jeg har på på billedet ovenfor er nemlig et godt eksempel på holdbarhed; her har jeg haft den på i tre dage – uden at den skaller og falder af. Den er fra L’Oréal Paris, og når man køber den, køber man to dimser:

foto

Nemlig en farve og en tilpasset overlak. Skulle farven begynde at falme, eller få små knæk, stryger man bare den mere klare farve på i endnu et lag. Virkeligt tidsbesparende.

IMG_5564

4 Comments
Previous Post
Next Post