(Glutenfrit) Vaniljebrød (Kageerstatning…)

IMG_5540

Glædelig mandag! Jeg håber du har haft en fantastisk weekend! Måske endda med tid til lidt af det, man ellers ind i mellem kommer til at forsømme. Sofus og jeg bagte en kage i går, men jeg bagte også en slags kageerstatning…

Nogle gange kan jeg nemlig næsten ikke holde ud at det er SÅ svært at skaffe sig en kage uden gluten og helst også uden stivelse, som det rent faktisk er. Jeg elsker at bage, og især kager, men det er alligevel lidt småt med, herhjemme hos os.

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er vild med Urtekram, og med at de konstant kaster sig ud i innovation og produktudvikling, der gør livet lettere og mere smagfuldt for os, der gerne vil leve så økologisk som muligt.

Hos os, er vi så heldige at arbejde for og med Urtekram. Og det betyder blandt andet, at jeg synes jeg kender deres sortiment virkeligt godt. Alligevel var denne blanding undsluppet mig, og det er en synd og skam, for den er fantastisk! I modsætning til de meget mørke kerne- og nøddebrød får dette brød en lys farve og en sprødere skorpe.

Jeg har eksperimenteret med at putte 3 store spiseskefulde vaniljepulver i, og bage brødet med ganske lidt salt, og så har man altså nærmest en kage. Virkeligt lækkert.

IMG_5542

8 Comments
Previous Post
Next Post