Ugen, Der Gik

Glædelig mandag, og glædelig ny uge. Jeg er virkeligt kommet til at holde af disse indlæg. De giver mig mulighed for lige at summe lidt over, hvad det nu i virkeligheden er, der er sket, som fik det hele til at gå så hurtigt. Nogle gange kommer det bag på mig, hvad der rent faktisk kan nå at ske på sådan en helt almindelig uge. Og ud over alt dette, så har vi haft barn syg, vasketøj, besøg og alle mulige andre ting, som hører sig hverdagen til.

Når jeg holder så meget af disse indlæg, så handler det måske også lidt om, hvad bloggenren egentligt er: En åben dagbog.

foto-37

I denne uge, ville Sofus give en elefant mad, så det sørgede vi for skete. Den fik græs.

IMG_5408

Dette blev også ugen, hvor solen blev ved og ved, og efteråret ikke fik ordentligt fat. Lange strømper var nærmest for meget i solskinnet på landevejen. Og ugen, hvor jeg nød en buket blomster, så smuk, så smuk fra min veninde.

IMG_5194

foto-29

Dette blev ugen, hvor Elias lærte mig at spille skak, og jeg endnu engang gik på røven over, hvad der er sket med mit barn siden han er begyndt i skole. Det fatter jeg slet ikke. Og et andet mirakel: Dette blev ugen hvor jeg var på arbejde en meget lang dag i Jylland, og havde skiftesko med i tasken, som jeg ikke fik brug for, fordi jeg sagtens kunne have disse højhælede støvler på en hel dag uden at få ondt eller blive træt i fødderne. (Og jeg ved jeg har rost dem før, men det er altså et mirakel. De er her fra)

IMG_5317

 

5 Comments
Previous Post
Next Post