Om At Købe VinterGear Inden Det Er Udsolgt

IMG_5426

Efteråret har været meget varmt og sommerligt i år – og nej, jeg er ikke ved at gå pensionist på den, når jeg lige gør opmærksom på noget af det mest åbenlyse, men det er sådan set blot for at nærme mig det egentlige emne, som er vintertøj til børn.

Og det har jeg tænkt mig at gøre en del ud af her på bloggen de næste uger. Sagen er nemlig den at vi hjemme hos os, først opdager at ungerne skal have flyverdragt på, fem minutter efter de melder udsolgt i butikkerne.

Det samme gælder støvler, huer, vanter, handsker og alt det andet gear, man tilsyneladende skal bruge i 17 eksemplarer fordi de forsvinder hen over vinteren. Mine børn drysser nemlig huer og luffer ud over Københavns legepladser, som var det korn i hønsegården, og et enkelt år mistede vi også en støvle halvvejs igennem vinteren. Og nårh ja, der var også det år, hvor Elias flyverdragt forsvandt.

Men i år skal det være anderledes. I år skal vi være velforberedte. I år skal vi have indkøbt hele udstyret inden det for alvor bliver vinter, vigtigt og nødvendigt med alt det udstyr. Med andre ord: Inden det bliver udsolgt.

Sofus kan arve en flyverdragt fra Elias, og jeg købte en kæmpestor flyverdragt til Elias på udsalg sidste år, som jeg håber han kan passe i år. Men han manglede (bemærk datid), en jakke – en varm én, som er god til frikvartererne, så han ikke skal slås med en flyverdragt hver gang han skal udenfor i fem minutter.

For nogle år siden arbejdede vi lidt for Lego Wear, og dér lærte jeg deres gennemtænkte børnetøj at kende. Især deres overtøj, kan jeg varmt anbefale, og flyverdragterne er også helt fantastiske. Jeg har klikket den her hjem til Elias. (Jeg klikkede den sorte udgave hjem.) Den er rigtig cool, og sidder simpelthen så godt på ham. Den sidder nemlig tæt og han kan stadig bevæge sig i den. Fleeceforet er blødt, og der er reflekser syet på jakken. Lynlåsen er nem, selv når man er seks og har travlt, med ikke at gå glip af noget.

Skærmbillede 2014-10-06 kl. 10.26.17

Så ja, måske bliver i år, året, hvor vi er de tjekkede typer, der har styr på tingene i ordentlig tid.

 

 

7 Comments
Previous Post
Next Post