Halleluja! Det Er Mandag!!!

foto-25

Seriøst, jeg elsker hverdagen. Ikke mindst fordi jeg så kan få lov til at gå på arbejde. Væk fra en weekenden, hvor jeg har vasket SÅ meget tøj, at jeg var bange for vaskemaskinen ville bryde sammen, og hvor jeg har skiftet Sofus SÅ mange gange at jeg var bange for at jeg ville bryde sammen.

Jeg elsker mine unger. Jeg elsker at være sammen med dem. Men hold nu op, hvor jeg også elsker den ro, der sænker sig når jeg skal forholde mig til voksne mennesker, hvis maveonder de selv er i stand til at klare, hvis de har nogen.  Denne weekend har jeg vasket otte sæt sengetøj. Været på apoteket for 1125 kr. Kogt cirka en milliard sutter. Været oppe i gennemsnit 11 gange pr nat. Trøstet storebror over manglende opmærksomhed. Trøstet lillebror over det samme. Genset Teletubbies (Netflix har fået Teletubbies. Goddamnit) – ca 56 gange. Kysset, krammet, nusset og aet non stop. Bagt to kager, for at få et eller andet i lillebror. Gravet have for min egen fornøjelses skyld og hanket op i mig selv og mindet mig om det vigtigste: Det går nok. Det er kun en fase. Og på kontoret er der kaffe.

12 Comments
Previous Post
Next Post