Om At Være Lillebror

foto-23

Sofus vil være langhåret ligesom sin storebror, Elias. Sofus vil cykle ligesom Elias. Sofus vil have hættetrøje på ligesom Elias. Halvdelen af sine interesser, sine ting og sit udsyn har Sofus arvet af Elias. Det kræver sit lille menneske stadig at være helt sig selv, under så kraftig påvirkning af sit idol. Det kræver også at Johan og mig, at vi hele tiden er opmærksomme på, at Sofus er sig selv; at vi husker at observere hans interesser på samme nære måde, som vi hele tiden har gjort med og for Elias. Heldigvis kan man ikke være i tvivl, om at Sofus er Sofus; og da slet ikke når han i dag fortæller at han gerne vil kaldes “Blå Ninja Forsby”, fremfor Sofus.

Nu ligger Sofus ved siden at mig i sofaen. Feber, ondt i maven og slatten. Men han er stadig en ninja siger han, og også at han vil cykle “Ligesom storebror” i morgen.

foto-24

foto-22

8 Comments
Previous Post
Next Post