Blonder & Leopard – Og Noget Om Lag

IMG_5367

Dette efterår er der blonder alle vegne. Måske fordi vi trænger til at være feminine igen, efter de mange år i tunika-agtige sorte gevanter, eller måske fordi der er en generel god stemning omkring økonomien, så vi igen får lyst til at købe ting, der strengt taget ikke er verdens mest fornuftige investering? Eller måske ganske simpelthen fordi en blondekant er den fineste kant, man næsten kan komme i tanke om.

Denne top fra Gustav har allerede vist sig at være en af de bedste investeringer jeg længe har gjort. (Jeg har for eksempel flashet den her.) Den kan bruges for sig selv, men også bruges som man ville bruge en langærmet top under noget andet. Jeg har den på i dag under min fine leopardplettede kjole fra Rosemunde. Kjolen er i tyk, fed silkesatin med en smule elastik i taljen. Den er gennemknappet og har lange ærmer, som jeg har rullet op her. Jeg synes simpelthen vi er begavede med spændende , interessante og brugbare designhuse herhjemme i Danmark, og Rosemunde er helt klar et af dem, jeg har glemt at have øjne på alt for længe.

Og nårh ja – et er endnu en ting, jeg elsker ved at det er mandag, og ved at være på arbejde: At man gør sig umage. At man klæder sig pænt på.

IMG_5349

Skærmbillede 2014-09-29 kl. 13.25.47

IMG_5364

8 Comments
Previous Post
Next Post