Om At Stå Sammen

IMG_5326

Jeg kender flere, der har haft brystkræft. Endnu flere, der har været bange for det, og jeg kender kvinder lige nu, der kæmper deres livs kamp mod den form for cancer. Oktober er brystcancer-måneden, og den måned, hvor vi i særlig grad har mulighed for at kæmpe for andre kvinder, deres helbred og deres muligheder. Brystcancer er et af de bedste eksempler på at indsats hjælper, at det rent faktisk virker at stå sammen, at finde og skabe ressourcerne til at handle.

Kampagnen Støt Brysterne er en årlig tilbagevendende begivenhed, og en der kræver vores fælles fokus. Vi er mange, hvis liv er eller bliver berørt af en eller anden form for cancer: Jeg har mistet tre kvinder i mit liv til cancer: Min mor, Min farmor, og i sidste uge min moster. Brystcancer rammer kvinder alle steder i livet og alle steder i samfundet. Hvis du vil støtte kampen mod brystcancer, så er dette fine lille armbånd en begyndelse. Det koster 40 kr og kan købe over hele landet, blandt andet i COOPs butikker, JYSK, på apoteker og i Bahne.

3 Comments
Previous Post
Next Post