Om At Lytte En God Historie

foto-21

Jeg ved at jeg ikke er den eneste der mangler tid til at læse bøger. Derfor har jeg i mange år lyttet til dem. Ved siden af dem, jeg læser. Jeg er storforbruger af lydbøger, og jeg kan simpelthen ikke anbefale det nok. En af grundene til at jeg for eksempel kom i gang med at løbe, er at det giver mig en halv time med en god bog i ørerne, og det kan endda motivere mig til at lægge vasketøj sammen om aftenen.

Jeg har i mange år brugt lydbøger til at holde mit tyske ved lige, og jeg må sige at det at lytte til en engelsk udgave også er så godt for lige at få brudt med de rytmer og vendinger, jeg normalt skriver og taler engelsk i.

Jeg er ret vild med den amerikanske tjeneste audible, som er en del af Amazon. Her kan du hente den første titel gratis. En anden grund til at benytte sig af audible er at man kan få fingrene / ørerne i titler, som endnu ikke er udkommet på dansk. For eksempel er Ken Folletts nyeste at finde på audible, mens man stadig er nødt til at vente lidt på den danske lydbogsudgave.

Hvis du er mere til danske udgaver, så er storytel fremragende. Her kan du lytte ubegrænset for 99 kroner pr måned, hvilket er latterligt billigt, synes jeg. Du kan også prøve tjenesten gratis i 14 dage. Og så har jeg lige opdaget at min egen bog, Sandheder fra en løgner (indtalt af mig under en hedebølge i et skab på Amager…) ligger der.

9 Comments
Previous Post
Next Post