Den Seneste Uge

IMG_5271

De sidste syv dage er der sket meget. Der er faktisk sket rigeligt. Det var ugen, hvor jeg sagde farvel til min moster, og ugen, hvor jeg afsluttede Det Hemmelige Projekt.

IMG_5293

Det var også ugen, hvor vi fejrede Sofus, og glædede os sammen over, at vi nu har to næsten store drenge. Nye horisonter, muligheder og liv åbner sig, når man ikke mere har en lille nuttet baby, men en stor, selvstændig dreng.

IMG_5211

Det var ugen, hvor jeg begyndte at gå i strømper igen, fordi efteråret har meldt sig. Det var også ugen, hvor jeg genopdagede MP, hvor disse lækre, bløde, glimmervenner er fra.

IMG_5201

Det var også i denne uge, jeg fik syet og sendt sutteclips til mine gudbørn. De lækreste unger. Og hvis du selv vil sy nogen, kan du købe clipsne her. Det er et overskueligt lillebitte projekt, som man kan klemme ind blandt andre ting, uden at gå til i desperation over ikke at kunne nå at sy sagerne færdige.

IMG_5170

Og så var det her faktisk også ugen, hvor jeg til min egen store glæde og overraskelse holdt fast i det med at få løbet hver anden dag. Det er for vildt, Havde ikke tiltroet mig selv at jeg kunne.

8 kommentarer

 1. Kære Julia.
  Hold nu op ;0) Dit døgn må simpelthen have flere timer end mit. Jeg har MEGET store børn, men meget mindre energi ( og vilje, ups) end dig. Smiler hver gang jeg har læst din blog – du er med til at gøre hverdagen glad. Tak og fortsat god vind på løbeturene, hvor man kan tænke alle slags tanker – eller slet ingen. Knus Jannie

 2. Åh bare det var mig, der nåede det der løb hver anden dag. Puh, det har simpelthen været en forfærdelig uge. Og den er ikke engang slut endnu 🙁

 3. Ej – manner – for sent at jeg opdager at du skulle ha’ været gudmor til mindst et af mine børn. Jeg har betalt penge for det mønster hos missemai. Haha…so be it. Jeg overvejer en 4’er bare pga dig…kidding!

 4. Fede strømper! Har glemt at spørge dig, hvor langt du løber? I 3 (måske 4) har jeg løbet 3 km ca. hver anden dag, men kan simpelthen ikke få det til mere, for den der YES-løbe-følelse har endnu ikke ramt mig. Men jeg gør det.

 5. Det er vidst sådan en uge, som meget godt viser hvordan livet er. Noget trist, noget glædeligt, noget er arbejde – andet fornøjelse… og så er der løb – hvor mon det passer ind 🙂 🙂

 6. Tak for jeres dejlige kommentarer – i er simpelthen så søde.
  @ Annette – jeg løber max tre km for tiden. Og det er IKKE smukt.
  @ Grith: KYS og tak fordi I og du er her!
  @Bettinna – det er det nemlig. Op og ned.
  @Lotte – du er satme sød. Og nu har jeg opdaget hvor fedt det er at have gudbørn, så bring them on.
  @Birgitte B – nu har jeg nærlæst din blog, uden at finde ud af hvorfor det er en dum uge, Håber den bliver bedre og sender kram.
  @Jannie – nej, jeg er SÅ træt for tiden. Seriøst, SÅ TRÆT. For trlt til at orke mig selv ret meget af tiden. Håber satme det vender snart.
  @Tina – jo – det virker virkeligt afstressende, det løb. Burde have vidst det noget før…
  Kram
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *