Om Trends & En Cremet Anbefaling

IMG_4758

IMG_4754

Glædelig tirsdag derude i blogland. Jeg sad i går aftes og knoklede med et oplæg, jeg snart skal holde. Jeg glæder mig rigtigt meget til det, for der er faktisk ikke meget, der er helt så fedt som at få lov til at tale længe om trends og tendenser indenfor kommunikation og kultur. Der er mange nye ting på vej, som alle sammen føles helt naturlige, når de så endelig rammer os. Som om det altid har været sådan. For eksempel kan jeg se at rigtigt mange er blevet ramt lige i masken af culotten. Ikke stegen. Bukserne. De er superpæne, men jeg kan bare ikke se mig selv i dem, så når jeg lige om lidt alligevel står her på bloggen og flasher et par, er det fordi trenden er flyttet så meget ind hos mig, at jeg – som mange andre – slet ikke tror på det ikke altid har føltes rigtigt og sandt. Spændende, ikke?!

Noget andet, jeg slet ikke forstår jeg ikke har kendt til er Delarom. Som jeg forklarede her, ville jeg melde tilbage når jeg havde haft ordentlig tid til at prøve mine to nye venner ordentligt af. Det er virkelig fin gedigen, klassisk fugtpleje og min hud er gennemfugtet og pæn. Begge dele trænger ordentligt ind, og hurtigt, og der er tegn i sol og måne på at jeg har overbrugt serummet. Den blev nemlig tom lidt for hurtig. Men altså: En god gedigen hudplejeserie, som føles som om den holder hvad den lover.

Brandet er desuden spot on trend med sine plantebaserede formularer, og helt igennem gedigne ingredienser. Aromaterapi er en af brandets baser, og mange af produkterne dufter helt vildt godt. Mine to dufter ikke, men det sætter jeg faktisk pris på. De føles og dufter nemlig helt rent, og jeg har fornemmelsen af at gøre noget virkeligt godt for mig selv, når jeg smører den fede creme ind i huden. Jeg har desværre ikke noget link, men de fås i magasin, og jeg har hørt rygter om at man her i Danmark snart vil kunne få professionelle behandlinger med brandet. (Den slags for jeg seriøst for lidt af. Her er der en trend, jeg personligt må kunne lave om på.)

 

IMG_4756

7 kommentarer

 1. Jeg er så lidt opdateret på buksetrends at jeg måtte google coulotte bukser 🙂 Det siger vidst en hel del! Det er ikke en beklædningsgenstand som jeg kommer til at bruge – men jeg kan sagtens se nogle af mine veninder se skønne ud i disse bukser.

 2. Jeg måtte også lige en tur forbi Google. Altså de der bukser, det er da bare en gammeldags buksenederdel, som man har forsøgt at gøre hip ved at lade den dele navn med et stykke kød (!?). Jeg forstår mig tydeligvis ikke på trends.

 3. Hej Tina,
  Bedømmelsen, skulle meget gerne være i indlægget! Kram J

  Ok Mette – det er virkelig god info. Det må jeg gøre noget ved. Mon man kan se den serie et sted?

  Gisp – ja… men altså – jeg prøver at lade være med at hoppe i dem…

  Bettinna – det er nemlig dét – og bare vent; lige om lidt har selv du og jeg et par på…
  KH
  J

 4. Julia, den findes ikke på Netflix så er ikke sikker på, hvor den skal findes. Skal nok lade dig vide, hvis jeg finder den:)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *