Lørdagsliv, Arbejde & Hudpleje

IMG_4359

Det er en lidt grå dag i dag, her hvor jeg sidder, men Sofus er faldet i søvn, Elias leger hos Bedstevennen, og jeg har allerede haft en af de lørdage, hvor det viser sig at man når mere end man tror. Sofus og jeg var på arbejde sammen i dag – vi holdt et stort arrangement på kontoret – ét jeg fortæller mere om snarest. Han klarede det fint, selvom han hele tiden ville i den modsatte retning af mig, og som altid var det overdrevet hyggeligt når verdenerne smelter sammen: Arbejde og familie.

Men tilbage til det der efterår; Net a Porters vanvittigt fantastiske magasin, som udkommer fire gange om året, og som har artikler, der er så velskrevne at jeg får hjertebanken ligger på mit bord og lokker. Siderne er fyldt med mode, skønhed og masser af portrætter af interessante kvinder (og nogle få mænd) verden over. Der findes åbenbart en anden sfære, en næsten hemmelig én, hvor kvinder med fire børn indretter sig med kunst fra gulv til loft og betræder de bløde tæpper i høje hæle. Selvom det ikke just er mit liv, så er det fantastisk at kigge ind i deres ind i mellem.

Her hos mig i rodet på spisebordet ligger også en ny hudplejeserie som jeg har kastet mig over. Efteråret kalder altid på mere fugt, mere pleje og mere omsorg hos mig, og der er kulde nok i luften til at retfærdiggøre at prøve noget nyt. Det er anti age produkter – jeg minder om de 37 år, så jeg ser ingen grund til ikke at bruge netop det. Seriøst, der er masser af grunde til KUN at bruge antiage. Vi taler fra gulv til loft. Men den her er lavet på brune alger, som skulle stimulere hudens kollagenproduktion. Jeg er i gang med Pro-Cellular creme men også med en serum. Jeg bruger altid serum, og den her føles fantastisk: Infinite white serum, som er giver træt hud gløden tilbage. Det lover det, og efter en lille uge ser det faktisk allerede ud til at det holder. Jeg rapporterer om et par uger om, hvordan cremerne virker, men indtil videre ser det ud til at jeg kan råbe ja tak!

IMG_4361

 

3 Comments
Previous Post
Next Post