Når En Bestemt Farve, Er Præcis Hvad Man Trænger Til…

IMG_4358Denne smukke side er fra det nye Porter Magazine. Det er webshoppen Net A Porter, der udgiver det, og det er vanvittigt smukt, fyldt med gode artikler, og giver mere læsestof end man nærmest kan finde tid til. Siden introducerer en af efterårets farver – de kalder den maroon, men herhjemme hedder den også okseblod, vinrød eller bordeaux. Hver gang den popper frem i modebilledet bliver jeg forelsket. Der er bare nogle farver, der rører ved én og bliver ved med at appellere til et eller andet i én. Jeg har det på samme måde med nogle lilla toner, nogle grønne og når sort bare er helt rigtig. Som at blive inviteret inden for. Jeg har fundet tre eksempler på den smukke farve til dig her på en – måske – regnfuld fredag…

 

 

Kjole fra Vero Moda – her.

Taske fra Zara her.

Sko fra Gianvito Rossi her.

5 Comments
Previous Post
Next Post