Om Humørsvingninger, Lørdagsredning & Farver

IMG_5184

Tee: The Baand // LæderNederdel: Gustav // Blazer: Selected Femme

Som jeg har skrevet om før, så er det min ambition at komme mig over det sorte tøj. Jeg prøver at tage farver på hver dag, og det hjælper på det meste. Jeg har haft sådan nogle lidt humør-fattige dage, hvor ungerne har været skævt på, og hvor jeg selv har været det samme, men det er heldigvis vendt efter en af den slags lørdage, der får sjælen til at spire igen. Vi gik i hi derhjemme, så ud på regnen, og skruede ind i mellem ned for alle støjsendere (selv ungerne) for sammen at lytte til regnen. Vi bagte kager, tegnede, så Netflix, snakkede om ugen, og fyldte stuegulvet med Duplo. Det lettede efter en i princippet god uge, men med humørsvingninger hele raden rundt.

Men: En af de helt humørsvage dage havde jeg dette på. Det hjalp. Med det samme.

Nederdelen har jeg købt hos vores kunde, Gustav. Den fås i Magasin på Kongens Nytorv og ellers kan man ringe her til for nærmeste forhandler. Den er i det blødeste læder med en lille smule stretch og sidder perfekt. Og så kan den noget bag på, hvilket får numsen til lige at syne lidt smallere, som jeg rigtigt godt kan lide.

Den fine gule tee er fra The Baand, som jeg er stor fan af. Den har en perfekt udskæring og giver farve. Jeg havde aldrig troet jeg skulle blive modig nok til gule farver, men jeg er totalt vild med netop disse farver nu.

Jakken er i uforet tyk jersey og meget let at have på. Som en cardigan faktisk. Jeg har rullet ærmerne op, fordi jeg af uransagelige årsager ikke kan skrive når jeg har stof om håndledende. Meget mærkeligt. Og sært.

Hav en dejlig dag, derude.

IMG_5190

IMG_5183

IMG_5187

 

9 Comments
Previous Post
Next Post