Inden Den Nye Uge Begynder

… kan det være passende lige at se på den der er gået, og lige prøve at tage ind, hvorfor weekender er sådan en god idé. I går havde vi en hel magisk lørdag, og søndagen har været mindst lige så skøn. Endda med besøg af Elias bedste ven, og en fællestur i biffen. Jeg er vild med vores hverdag – vild med alt det der sker, og at vi kan være sammen om det. Helt vild med familiefirmaet, og med at være sammen med så gode mennesker hver eneste dag. Vi har fået samlet trådene op i denne weekend, og da jeg i går sad og tænkte, hvordan det kunne være at jeg var SÅ smadret, tjekkede jeg lige min telefon, for at se hvad jeg egentligt har lavet. Og pludselig forstod jeg trætheden.

Og jeg tror egentligt det er sådan for de fleste af os – at vi når MEGET mere, end vi tror, når vi lige kaster et blik tilbage. At der sker meget mere fantastisk, spændende og godt (og frustrerende, problematisk og irriterende), end vi lige umiddelbart når at fange. Det er hverdagens poesi, og jeg elsker at være i den. Jeg elsker opturene og nedturerne, og at møde andre midt i deres hverdag. At se på andres liv og at lære af dem (hurra for blogland også i den forbindelse), og af deres erfaringer.

Na, men da jeg så tjekkede min telefon, fandt jeg ud af at det meste af min uge er foregået på tankstationer, og i transport denne uge:

foto-21

På vej over Storebælt. Igen.

foto-22

Tankstationskittet. Vist nok i Nyborg.

foto-26

Snerpet type efter at have lagt makeup inden TVoptagelser. På et toilet. Som stank af pis. Naturligvis på en tankstation i dårligt lys efter tre timers transport. Ingen brok. Blot en konstatering. Og en snerpe.

foto-24

Fredagens og ugens højdepunkt. At se Johan arbejde. Med ungerne. Han skulle indspille sin kommende video (WAAAAUUUUU), og ungerne er ganske kortvarigt med. Iført tunge masker og uniform. de klarede det så fantastisk flot, og Johan var fantastisk. Den mand er god.

5 Comments
Previous Post
Next Post