En Anbefaling

IMG_4609

Kender du følelsen af at trænge dybt og inderligt til mere pleje? Mere selv-pleje? Mere selvomsorg, og til at blive løftet ind i en form for luksuriøs sfære, hvor ens håret er pænt, huden skinner, og solen gør det samme?

Under optagelserne til Det Hemmelige Projekt 2, har vi været heldige med virkeligt smukt vejr mange dage, så det ligesom var passende med nederdel eller shorts. Mine ben har bare stadig – trods vidundersommeren – set ud som om jeg havde glemt dem hjemme, mens resten af kroppen var taget på stranden. Og samtidig synes jeg tit at huden kommer til at se lidt tør ud på benene. Denne creme er kuren. Jeg anskaffede mig den fordi den har lidt shimmer, og fordi den en skulle være meget fugtende. Begge dele viste sig at være sande. Den er ikke decideret svær at smøre ud, men har en meget fast konsistens, som efterlader huden smuk og velfugtet uden at blive fedtet. Og den lille smule shimmereffekt klædte virkeligt mine ben. Du kan læse mere om produktet her. Og ja, det føles som ldit af den glamour og forkælelse, man ind i mellem længes efter.

IMG_4610

3 Comments
Previous Post
Next Post