Om Basis & De Perfekte Sorte Jeans

IMG_5137

IMG_5142

Jakke: Zara // Sko: &Otherstories // Jeans: Black Swan Fashion // Tee: Selected Femme // Ørenringe: Stine A

Selvom jeg ser mig selv som sådan en lidt – og gru – bohemeagtig type, så elsker jeg basistøj, der bare virker. En tee, der sidder perfekt, et par jeans, der gør det, jeans skal gøre, og alt det andet, som føles sikkert og godt, hver gang man har det på. Og så tænker jeg at med lidt særlige sko og nogle guldsmykker, så bliver det faktisk heller ikke kedeligt.

Ovenfor har jeg en sort blazer på, som Julie hjalp mig med at købe, da vi skulle style til Det Hemmelige Projekt 2. Den er fra Zara og i følge Julie går man aldrig galt i byen med jakker fra Zara. Den er åben og har ingen knapper og sidder virkeligt perfekt over skuldrene.

Tee-en er en af dem, jeg kommer til at slide op. Den er fra Selected Femme som kan noget med toppe og tees. Den har en perfekt udskæring og en lidt meleret blå farve. Den sidder, og udskæringen gør noget godt for én.

Jeansne er fra Black Swan Fashions seneste kollektion. De har et ekstra panel syet ind langs hvert ben, hvilket får dem til at sidde perfekt. Så er de highwastede, og efter mine sidste sorte jeans gav op på en togtur, er jeg flyttet ind i dem her, som sidder endnu bedre. (De sidste sprak i linningen – på vej TIL møde.)

 

IMG_5138

 

16 kommentarer

 1. Du ser fantastisk ud.
  Hvis så bare du kunne overbevise nogle af alle dine designer-klienter om at det ville være et virkeligt kommunikations-scoop også at lave tøj større end størrelse 42…

 2. Hørt Rikke! Stramme ben er ikke pæne, når man har en bred bag. Men for dælen Julie du ser godt ud! 🙂

 3. Jeg elsker de jeans fra BS. Da jeg, på min blog, skulle forklare det med panelet i siden kunne jeg simpelthen ikke finde et ord for det, så det blev en syg forklaring med et “stykke ekstra stof i siden”. Tak fordi du lige fik sat et ordeligt ord på….

  Anyway er det bare nogle seriøst lækre jeans. Jeg er så glad for mine!

 4. Så fin du er i dette enkle antrekket.
  Jeg har en sort blazer fra FRANZA jeg har hatt i årevis. Passer til alt.
  Sorte jeans er et MUST , men ikke alltid lett å finne de perfekte. Black Swan finnes ikke i Norge, desverre. Men jeg har noen fra H&M jeg nesten har slitt ut. Gruer meg til den dagen de ikke er mer….

 5. Kære Sylvia, du har helt ret – sorte jeans er et must!
  Kære Trine – så glad for at du også er glad for dine! Ja, BS kan noget og virkeligt meget med bukser.
  Kære Tina – tak du er fandme sød!
  Kære Susanne – altså min søde stylist på Tvprgrammet, Julie, ville være totalt uenig. Jeg beder hende lige om tips og lægger et indlæg op.
  Kærlige hilsener,
  J

 6. Hej Julia!

  Kan du hjælpe med et kort svar på modelnavnet på dine jeans?

  Hvordan er de i str.?

  KH/ Susanne

 7. Hej Susanne,
  De hedder Ella Slim Pant – og kommer på webshoppen hos Black Swan den 17. september. Indtil da forhandles de igennem konsultenterne. Du kan enten booke et party eller kontakte Black Swan hovedkvarteret for at finde den konsulent der kan hjælpe dig.
  Jeg har mine i str 36, men er normalt en ren 38.

  Blazeren har jeg simpelthen ikke kunne finde på webshoppen før nu , men her er den
  http://www.zara.com/dk/en/woman/office/blazer-without-lapel-c668019p1984316.html
  KH
  J

 8. Tak, Julia.

  Må jeg være så fræk at spørge, hvad str. du har valgt blazeren i? Prøvede du den i fysisk butik, eller tog du chancen på nettet (jeg er ikke så erfaren med Zara’s str.)?

 9. hej Susanne, det må du ALTID! Jeg har den i en 38. Og jeg shopper løs på nettet, synes det er så meget nemmere end at stå i kø. Man kan meget let returnere hos Zara. KH J

 10. Tak for sindsygt hurtigt svar;-)!

  Nu er det ikke for at være besværlig, men størrelserne hedder S,M, L osv. startende med XS…?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *